Tisztelt képviselő Úr/Úrhölgy!

Engedje meg, hogy beszámoljunk Magyarország első, teljes, interaktív internetes politikai adatbázisáról, annak céljairól, valamint kikérjük az Ön véleményét, építő gondolatait és tanácsait kezdeményezésünkkel kapcsolatban.
A folyamatosan frissülő és formálódó varosatyak.hu az első olyan hazai internetes politikai adatbázis, amely a települési, a megyei önkormányzati, az országgyűlési és az európai parlamenti képviselők legfontosabb adatait és elérhetőségeit tartalmazza. A választópolgárok az oldal segítségével kapcsolatba léphetnek megválasztott döntéshozóikkal, az e-demokrácia szellemében véleményt fűzhetnek tevékenységeikhez, problémákat vethetnek fel nekik.

Azonnal visszacsatolás, interaktív kapcsolat valósulhat meg így, egyfajta higgadt, demokratikus párbeszéd, amelynek híján vagyunk manapság.

Olcsó, gyors és közvetlen, kétoldalú kommunikációs eszköz a varosatyak.hu, amely egyben lehetőség a képviselők számára is: döntéseiknek megfelelően oszthatnak meg bővebb információkat a választópolgáraikkal saját személyes oldalaikon.

A rendszer elemeinek segítségével kétoldalú kommunikáció valósulhat meg: az érdeklődő, a közért tenni akaró, aktív választópolgárok megfogalmazhatják észrevételeiket, kérdéseiket választott képviselőjük felé a közvetlen csatornákon keresztül, ők pedig azonnal, első kézből, szemtől szemben válaszolhatnak, érvelhetnek döntéseik mellett.

A varosatyak.hu alkalmat ad arra, hogy ne csak négyévente, vagy épp a lakossági fórumokon találkozzon a mindennapjait formáló politikussal, hanem folyamatosan.

Politikai adatbázisunk mintegy 20 000 képviselő adatait tartalmazza. A képviselők egyéni adatlapján megismerheti azok életpályáját, személyes bemutatkozó oldalait, fogadóóráinak időpontját, és véleményezheti képviselői munkájukat is hozzászólásaival. Kérdéseket tehet fel, témákat vethet fel, amelyek automatikusan megjelennek a képviselő személyes oldalán.
A varosatyak.hu szerkesztői és tervezői a rendszer működtetésével szeretnének hozzájárulni a politikai közbeszéd aktívabbá, közvetlenebbé, demokratikusabbá tételéhez. Mindezt nem csupán a kampányidőszak idejére, hanem a választásokat követő időszakra is.

Kérjük, tanulmányozza a varosatyak.hu oldalt, és fogalmazza meg gondolatait a portállal kapcsolatban. Véleménye számunkra igen fontos, így azt az oldalon – amennyiben ehhez hozzájárul – közölnénk a későbbiekben.

Tegyünk együtt az e-demokrácia megvalósulása érdekében!

Tisztelettel várjuk megtisztelő válaszát, az alábbi email címre: info@varosatyak.hu

varosatyak.hu szerkesztői
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.