Kezdőlap > Közép-Dunántúl > Veszprém megye > Veszprém > Óvádi Péter képviselő
 Ovádi Péter  képviselő

Ovádi Péter

8. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
Veszprémben születtem 29 évvel ezelőtt. A gimnáziumi évek után a veszprémi Pannon Egyetem műszaki informatikai szakos hallgatójaként tettem sikeres mérnöki államvizsgát.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.54/5 (176 Szavazat)
Közéleti pályafutásomat 2001-ben kezdtem, amikor csatlakoztam a Fidesz veszprémi csoportjához, és több mint öt esztendeje veszek részt a párt ifjúsági szervezetének irányításában. Kezdetben alelnöki funkcióban, később pedig – mind a mai napig – a Fidelitas veszprémi csoportjának elnökeként szeretnék tenni a városi ifjúság kulturált szabadidő-eltöltési lehetőségeinek bővítéséért. Idén nyártól az újonnan megalakult Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács tagjaként minden közéleti kapcsolatomat Veszprém és a helyi vállalkozások fejlesztési lehetőségeinek kiszélesítésére szeretném szentelni. Navracsics Tibor politikai munkatársaként dolgozom már több, mint 4 éve. Ezalatt az idő alatt, megítélésem szerint számos olyan tapasztalatot sajátíthattam el, amellyel a 2010-ben kezdődő önkormányzati ciklusban hatékonyan képviselhetem a Szabadságpusztán, a Füredi dombon, és az Egyetemi városrészben élő polgárokat.

Fogadóóra, egyéb információk

minden hónapban: Rózsa Úti Általános Iskola, Hriszto Botev Általános Iskola, a fogadóóra időpontja a Veszprémi 7Nap-ban olvasható
Telefon: 06-20/291-3203