Kezdőlap > Közép-Dunántúl > Veszprém megye > Veszprém > Hartmann Ferenc képviselő
 Hartmann Ferenc  képviselő

Hartmann Ferenc

Települési kompenzációs lista
Jelölő szervezet: DK-EGYÜTT-LOKÁLPATRIÓTÁK VP-ML
Veszprémben, 1958-ban született. Politikaelméletből, igazgatás-szervezésből valamint marketing- és reklám-managmentből szerzett diplomát.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.49/5 (215 Szavazat)
2002–2006 között alpolgármesterként Veszprém Megyei Jogú Város gazdasági, informatikai és sportügyeit felügyelte. Ez alatt az időszak alatt lett Veszprém fejlesztési pólus, és "Az év települése". Megnyílt a Vass Galéria, a Várkert Étterem, a felújított Dubniczay-házban a László Károly gyűjtemény, kormányzati támogatással megújult a Lovassy Gimnázium, a Simonyi, a Kossuth Iskola, 5000 panellakás, elkészült a műfüves utánpótlásképző centrum, a Vadvirág Óvoda, a Családsegítő Központ, bérlakások létesültek. Parkolók, járdák, utak, körforgalmak épültek a városban 73 helyen. Elkezdődött a Veszprém és Térsége Szennyvízkezelési Program és az Észak-Balatoni Hulladékkezelési Program megvalósítása. Ebben az időszakban épült a Tesco, a Plaza, a Stop Shop, az OBI és került átadásra a McDonalds. Előkészítette az önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok összevonását. Veszprém abban az időszakban az ország egyik leggyorsabban fejlődő városa volt. 2006-2010 között a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Tanács tagjaként közreműködött abban, hogy jelentős Európai Uniós támogatással megújulhasson a Dózsa Általános Iskola, a Mártírok útja, kerékpárutak épüljenek, utak korszerűsödjenek, jelentős fejlesztéseket valósuljanak meg az állatkertben, elkészüljön a litéri különszintű csomópont, megépüljön a Gyulafirátótot és Kádártát elkerülő útszakasz. Lobbizott az EU által is támogatott a városközpont rehabilitációért és a Séd völgyének turisztikai fejlesztéséért. Igazgatósági tagja volt a Veszprém Városfejlesztési Zrt-nek, a Balaton Volánnak és felügyelő bizottsági tag volt Közép-Dunántúli Regionális Ügynökségnél. Szabadidejében sokat sportol és jazz zenét hallgat.

Fogadóóra, egyéb információk

E-mail: hartmann@mszp.hu
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.