Kezdőlap > Közép-Dunántúl > Veszprém megye > Veszprém > Halmay György László képviselő
 Halmay György László képviselő

Halmay György László

11. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
Veszprémben születtem és mindig itt éltem. A Jeruzsálemhegy szomszédságában nőttem fel, majd a Haszkovó lakótelepen laktam. Tíz éve költöztünk a Dózsavárosba, azóta ott élünk feleségemmel, Halmayné Badacsonyi Mártával, aki a Dózsa Iskolában tanító, valamint négy gyermekemmel.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.65/5 (145 Szavazat)
A Szilágyiban és a Lovassyban tanultam, majd 1981-ben Pécsett szereztem tanári képesítést. 20 évig voltam Balatonalmádiban igazgatóhelyettes, majd 2004-től a Szilágyi Keresztény Iskola igazgatója vagyok. Még aktívan fociztam, amikor elkezdtem edzősködni. TF edzői és UEFA licences végzettséggel egyéb csapatok mellett a Bozsik-program alközpontvezetője voltam, amíg 2005-ben a politika meg nem szüntette azt. 2006 óta a KDNP vezetőségi tagjaként aktívan segítem a Fidesszel közös szövetségi politikát, szerveztem rendezvényeket a fenntarthatóságról, illetve az oktatás helyzetéről. Keresztény emberként fontosnak tartom lelki és fizikai környezetünk védelmét, mindig aktívan tevékenykedem ott, ahol az élet feladattal lát el. Ha bizalmat kapok, eddigi élettapasztalatom segítségével hatékonyan tudom majd az Ön választókörzetét és a közjót szolgálni.

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.