Bráz György  képviselő

Bráz György

Polgármester
Jelölő szervezet: MSZP
MSZP alelnök (MSZP Tiszaújváros Városi Szervezete) elnökségi tag (MSZP Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Szövetsége) választmányi delegált, (Borsod-Abaúj-Zemplén megye) (Választmányi delegáltak) megyei közgyűlés tagja (Borsod-Abaúj-Zemplén megye) alpolgármester - Tiszaújváros (Borsod-Abaúj-Zemplén megye 12. számú választókerülete)
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.4/5 (286 Szavazat)
Életrajz Negyvennyolc éves vagyok, tizenegy éve a tiszaszederkényi Vásárhelyi Pál Általános Művelődési Központban dolgozom, nyolc éve igazgatóként. 1968-ban kerültem a városba. Feleségemmel és két gyermekemmel Tiszaszederkényben élünk. Nyolc éve, a tiszaszederkényiek többségének bizalmából lettem a városrész képviselője. Sokszor és sokat beszélgettünk a problémákról és a megoldási lehetőségekről. Közös munkánk eredményeként elértük, hogy Tiszaszederkényben egyenrangú lehetőségek teremtődtek Tiszaújváros más részeivel. A színvonalas kulturális és szórakoztató rendezvények erősítették az egészséges, az egymással békességben élő közösség kialakulását. A közműfejlesztéseket befejeztük. Itt az ideje a szépítésnek, a parkosításnak, a közterületek igényes kialakításának és gondozásának, az értékeink folyamatos megóvásának, az idegenforgalom fejlesztésének. Csak összefogással és erős hittel tudjuk felgyorsítani városunk, benne Tiszaszederkény fejlődését, a közös ügyeink sikeres megoldását. Továbbra is segítenünk kell az időseket, a gyermeket nevelő családokat, a szociálisan rászorulókat. Az elmult nyolc évben az MSZP frakció tagjaként sikeresen tudtam képviselni Tiszaszederkény városrész érdekeit is. Társaimmal kölcsönösen segítettük egymást a város fejlődése érdekében. Bízom a csapatban, tudom, hogy számíthatok rájuk és ők is számíthatnak rám. Köszönöm a tiszaszederkényiek eddigi bizalmát. Amennyiben továbbra is bíznak a közös munkák sikeres folytatásában, akkor tiszteljenek meg a szavazatukkal.

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...
Telefon: 49/ 542 061
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.