Kezdőlap > Észak-Alföld > Jász-Nagykun-Szolnok megye > Szolnok > Szerencsés Sándor képviselő
 Szerencsés Sándor  képviselő

Szerencsés Sándor

12. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
Szerencsés Sándor vagyok, 61 esztendős. Szolnokon a legendás hírű Sípos Téri Általános Iskolában kezdtem tanulmányaimat. A gimnáziumi érettségi után Nagykanizsán olajipari technikusi végezettséget, majd Esztergomban tervgazdasági és beruházói szakképesítést, később Budapesten felsőfokú külkereskedelmi áruforgalmi diplomát szereztem.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 3.27/5 (309 Szavazat)
Több mint három évtizeden át dolgoztam a Nagyalföldi Kőolaj- és Földgáztermelő Vállalatnál, majd jogutódjánál, a MOL Rt-nél, mint beruházási munkatárs. Nyugállományba vonulásom után nem szakadtam el a közélettől! Számos civil és érdekképviseleti szervezet tagja vagyok, így többek között az Országos Nyugdíjas Polgári Egyesületnek is, melynek helyi elnöki tisztségét is betöltöm. Vitéz Szerencsés Sándorként a Történelmi Vitézi Rend székkapitánya, az 1956. Magyar Nemzetőrség műveleti főparancsnoka, a Szent György Lovagrend tagja és a Történelmi Igazságtétel Bizottság helyi elnöke vagyok. Ilyen minőségemben fő kötelezettségem az 1956-os szabadságharcban részt vett forradalmárok, illetve az elhunytak özvegyeinek lelki, anyagi támogatása.

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.