Kezdőlap > Észak-Alföld > Jász-Nagykun-Szolnok megye > Szolnok > Bagdi Sándorné képviselő
 Bagdi Sándorné  képviselő

Bagdi Sándorné

4. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
59 éves nyugdíjas gazdaságvezető vagyok. Két lányom és egy unokám van (a másodikat decemberre várjuk szeretettel), akik bearanyozzák napjaimat, és erőt adnak munkámhoz.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.33/5 (255 Szavazat)
Aktív munkavállalóként és nyugdíjasként is igyekeztem városrészünk és az itt élő közösség problémáinak megoldásában közreműködni. Képviselőként a legfontosabb számomra, hogy folyamatosan kapcsolatban legyek a választókörzetemben lakókkal és tisztában legyek azokkal a gondokkal, melyeknek megoldását a Közgyűléstől és a városvezetéstől várják. Meggyőződésem, hogy a sikeres városvezetés és képviselői munka záloga a civil szféra bevonása a döntéshozatalba. Az elmúlt négy évben kiemelt figyelmet fordítottam arra, hogy a körzetemben működő civil szervezetek olyan környezetben működjenek, melyben hatékonyan végezhetik munkájukat, ezáltal eredményesen segíthetik a térségben élőket szociális, képzési és munkavállalási nehézségeik megoldásában. Véleményem szerint a városvezetés sikeres működésének támogatása közgyűlésen belül és kívül is kiemelt feladata egy képviselőnek. Eltökélt célom, hogy a következő ciklusban még többekkel találkozzam, és még több embernek segítsek azok közül, akiknek szükségük van rá. Nem az a feladatom, hogy megváltsam a világot, de körzetem gondjainak megoldása kötelességem.

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.