Pasztorniczky István  képviselő

Pasztorniczky István

Települési kompenzációs lista
Jelölő szervezet: JOBBIK
Pasztorniczky István vagyok, a Jobbik Sátoraljaújhelyi Alapszervezet elnöke. Sátoraljaújhelyen születtem, házas vagyok, 4 gyermekem van. Villamos üzemmérnök a végzettségem, energetikus–beruházó munkakörben dolgozom. Bár itt születtem, 10 éves koromig Sárospatakon laktam. Kamaszkorom éveit itt töltöttem, az Esze Tamás általános iskolába, majd a gimnáziumba is itt jártam, és ez meghatározó lett a városhoz kötődésemben. Megboldogult tanáraim között többen voltak, akik, bár ez akkor még tabu téma volt, de belecsepegtették fiatal lelkünkbe a hazafiasság és a lokálpatriotizmus csíráit. Olyannyira, hogy bár a főiskola után Debrecenben vertem gyökeret, mégis 12 év után 1989-ben hazatelepedtem, azóta itt élek. Előbb Sárospatakon az ÉMÁSZ-nál kaptam munkát, mostani munkahelyemen 10 éve dolgozom.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.33/5 (333 Szavazat)
Debrecenben, első munkahelyemen, 1979-ben kiléptem a KISZ-ből, amelybe még gimnazistaként, rutinszerűen beléptettek. A rendszerváltás zaja már Debrecenben megcsapott, még részt vettem ott a szovjet katonai repülőtér bezárásáért szervezett tüntetésen, aztán idehaza, a korábbi és új bennfentesektől némi távolságot tartva, mindig a jobboldali irányzatokkal politizáltam, többször indultam függetlenként az önkormányzati választáson. A 2006-os önkormányzati választáson aztán a Jobbik nem tag jelöltjeként részese lehettem annak az országos sikernek, hogy listán már akkor sikerült Jobbikos képviselőt juttatni az önkormányzatba. 2009-ben az EP-választáson is a Jobbikot segítettem, majd ennek sikere után beléptem a szervezetbe, és a 10. választókerület kampányfőnökeként és alapszervezeti alelnökként dolgoztam a radikális változásért. Ez év július óta Szajkó Gábor lemondása miatt én vezetem elnökként a helyi Jobbikot, Szajkó Gábor alelnöki támogatásával.

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.