Kezdőlap > Országos lista > Velez Árpád képviselő
 Velez Árpád  képviselő

Velez Árpád

Országgyűlési képviselő
Jelölő szervezet: MSZP-EGYÜTT-DK-PM-MLP
1977. július 24-én született Móron. Családi állapota nőtlen. Középiskolai tanulmányait Ausztriában, Grazban fejezte be. Jelenleg a Wirtschaftsuniversität Wien hallgatója. Beszél németül, angolul és oroszul. A Magyar Szocialista Párt Első kerületi szervezetének elnöke és a Budavári Önkormányzat képviselője. A pénzügyi és tulajdonosi bizottság tagja. Saját vállalkozását vezeti.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 3.16/5 (237 Szavazat)
A Harmadik platform alelnöke, országgyűlési képviselő. Engedje meg, hogy köszönetemet fejezzem ki bizalmáért, amely lehetővé tette számomra, hogy én képviseljem közös lakóhelyünk érdekeit az első kerületi képviselő testületben. Szándékom szerint minden lakótársam érdekében dolgozni kívánok függetlenül attól, hogy ki kire adta le szavazatát. Bízom abban, hogy a képviselő testület valamennyi tagjával „pártpolitikai állástól függetlenül” Önök és a kerület érdekében eredményesen tudunk együttműködni. Amint ígértem rendszeresen tájékoztatást adok munkámról, kérem, hogy ötleteikkel és észrevételeikkel azt folyamatosan segítsék. Bizalmát még egyszer tisztelettel megköszönöm.

Fogadóóra, egyéb információk

Telefonos egyeztetés: 0620/363-18-95 vagy 225-00-36
Telefon: 0620/363-18-95
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.