Kezdőlap > Dél-Dunántúl > Somogy megye > Nagyszakácsi > Kövér István Attila képviselő
 Kövér István Attila képviselő

Kövér István Attila

Polgármester
Jelölő szervezet: Független
1961-ben születtem Marcaliban. A Kinizsi Pál Élelmiszeri és Szakmunkásképző Iskolában végeztem Kaposváron. Ezt követően 1980-ban Szombathelyen végeztem a Hevesi Ákos Sütőipari Technikumban és szereztem technikus minősítést.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.4/5 (139 Szavazat)
Tanulmányaim befejezése után a Kaposvári Kenyérgyárban dolgoztam, mint művezető és szakoktató. 1990-től mint vállalkozó kezdtem el dolgozni. Az élet visszahívott szülőfalumba 1993-ban. Felépítettük családi vállalkozásunkat, melynek fő tevékenységi köre sütőipari termékek gyártása, majd 1994-ben polgármesterré választottak és azóta is ebben a munkakörben tevékenykedem. Jelenleg a negyedik ciklusomat kezdem meg. A tizenkét év során dolgoztam, mint külső bizottsági tag a megyei közgyűlésben, először a pénzügyi, majd a következő ciklusban az európai integrációs és nemzetközi bizottságban. 2003. április 15. óta vagyok a Somogy Megyei Falu Turizmus elnöke. Tagja vagyok a Dél-Dunántúli Regionális Idegenforgalmi Bizottságnak, valamint a Marcali Kistérség Elnökségének. Családi állapotom, nős. Feleségem Salamon Sybill a családi vállalkozásunkat vezeti. Egy gyermekünk van, Balázs 23 éves, aki szintén a családi vállalkozásban dolgozik.

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.