Kezdőlap > Dél-Alföld > Bács-Kiskun megye > Kecskemét > Sztachó-Pekáry István képviselő
Dr. Sztachó-Pekáry István  képviselő

Dr. Sztachó-Pekáry István

7. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
Prof. Dr. Sztachó-Pekáry István a Kecskeméti Főiskola oktatója, okleveles gépészmérnök vagyok. Tudományos munkásságom során kandidátusi fokozatot és habilitált doktori címet szereztem, majd másfél-száz tudományos közleményem jelent meg nemzetközi és hazai szakfolyóiratokban. A Fidesz-szel szövetséges – Lezsák Sándor vezette – Nemzeti Fórum megyei elnökeként nyertem jelölést a 7. sz. egyéni választókörzetbe.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.92/5 (281 Szavazat)
A Nemzeti Fórumon belül az oktatási munkacsoport munkájában veszek részt, munkánk eredménye az általunk kidolgozott KLEBELSBERG-Program. Az oktatásban – azon belül a felsőoktatásban – szerzett tapasztalataimmal igyekszem a Képviselőtestület munkáját segíteni. Mint az előző ciklus Vacsi-közi képviselője jól ismerem az itt lakók gondjait, problémáit. Jelenleg a legnagyobb figyelmet az út-és kerékpárút-építésekre, valamint a csapadékvíz-elvezetésre kell fordítanunk. Kevés szabadidőmben kertészkedek; magyar, német és angol nyelvű szépirodalmat olvasok és rádiózom. A TV-nézés nem igazán tud lekötni, véleményem szerint napjaink televízió műsoraiból hiányoznak a művészi értékeket is hordozó jó filmek és színházi előadások.

Fogadóóra, egyéb információk

Minden hónap utolsó péntekje, kivéve július és december hónapokat 17:00 órakor helyszíne: 6000 Kecskemét, Kecskeméti Főiskola Kertészeti Kar, Erdei F. tér 1-3., 162 tanterem
Telefon: (76) 517-618; 76/480