Kezdőlap > Nyugat-Dunántúl > Győr-Moson-Sopron megye > Győr > Bárány István képviselő
 Bárány István  képviselő

Bárány István

4. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: Független
PRO URBE EGYESÜLET GYŐR Bácsai születésű, evangélikus felekezetű, 51 éves győr-bácsai lakos vagyok. Feleségem fogorvos, fiam orvostanhallgató, lányom bölcsész egyetemista. Végzettségem: mérnök-közgazdász Szakmai pályafutásomnak köszönhetően különböző szintű ipari, rendőrségi és szolgáltatóipari szakmai és munkahelyi tapasztalatokkal rendelkezem.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.81/5 (124 Szavazat)
Közéleti tevékenységemben a Győri Evangélikus Egyházközség Számvevőszéki elnöke, a Megyei Vagyonvédelmi Kamara küldötte, a PRO Urbe Győr Egyesület elnöke vagyok. A helyi közügyek területére a Bácsára telepített ipari hulladékkezelők környezeti terhelésének megoldatlansága és lakóövezetem infrastrukturális felzárkóztatásának az igénye vezetett. Az 1998-as önkormányzati képviselőválasztáson a győri 16-os körzetben Sárás, Kisbácsa, Bácsa és Ergényi lakótelep képviselőjévé választottak. Az eltelt idő alatt befejeződött a korábban bűzt árasztó szennyvíztisztító. Javult a hulladékégető füstgáztisztító rendszere. Megújult számos utca, járda. Lett posta Kisbácsán, bővült az orvosi rendelő, az óvoda és még folytathatnám. Közrendvédelmi tanácsnokként sikerült növelni a rendőrség támogatását és felállítani a városi körzeti rendőri szolgálatot. Legfontosabb megoldandó feladatnak a városi autóbusz és úthálózat fejlesztést – beleértve az új bácsai út megépítését is – jó színvonalú szolgáltatások megteremtését és a vállalkozások támogatását tartom.

Fogadóóra, egyéb információk

épviselői fogadóórák minden hónap első hétfőjével kezdődő héten lesznek három helyszínen. Téli időszakban 17.00 órától, nyári időszakban 18.00 órától kezdődően. Hétfőn: Tulipános Altalános Iskola Bácsai út 55. szám alatti tagiskolájában Kedden: Tulipános Altalános Iskola Sövény utcai tagiskolájáb
Telefon: 96/331-523