Kezdőlap > Közép-Dunántúl > Fejér megye > Dunaújváros > Gál Roland képviselő
 Gál Roland  képviselő

Gál Roland

4. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
Hadd mutatkozzam be: Gál Roland vagyok, üzemlakatos, 4 éves Napsugár nevű kislányunk boldog édesapja. Bizonyára sokan ismernek a Váci Mihály utcából, egy játszótérről, a kispostáról és a sarki ABC-ből, ahol sokszor fordulók meg a családommal. 1975-ben kétkezi munkásemberek gyermekeként születtem Dunaújvárosban. 7 év aktív munka után a Rosti Pál Gimnáziumban érettségiztem le, jelenleg a Szarvasi Főiskola hallgatója vagyok. 10 éve vagyok a Vasmű dolgozója. Immáron Harmadik éve vezetem a Fidelitast Dunaújvárosban.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.79/5 (219 Szavazat)
A fiatalok ismerhetnek még a Dunaújvárosi Fiatalok Jövőjéért Egyesület kapcsán, mely köztudottan a városi ifjúság szórakozását Drogmentes tűzte ki célul. Mivel 17 éve lakok ebben a körzetben ismerem az itt élők mindennapi gondjait és átlátom, miket kell tenni annak érdekében, hogy végre ebben a városrészben Európai körülmények uralkodhassanak. Konkrét céljaim a következők: 1. A parkolók számának növelése a körzetben 2. A Felszámolás alá került játszóterek mielőbbi pótlása 3. Többszörösére növeljük a térfigyelő kamerák számát 4. Rendőrségi körzeti megbízotti iroda létesítése a városrészben, és a polgárőri jelenlét fokozása körzetünkben 5. Egy családi sportpálya kialakítása 6. A Váci Mihály utca Térkő burkolattal való ellátása 7. A közvilágítás felújítása 8. A Víztorony melletti BMX és gördeszka pályájának korszerűsítése 9. A buszközlekedés ésszerűsítése és sűrítése 10. A köztisztaság állapotának javítása Jelentős a

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.