Kezdőlap > Közép-Dunántúl > Fejér megye > Dunaújváros > Cserni Béla képviselő
 Cserni Béla  képviselő

Cserni Béla

3. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
Cserni Bélának hívnak, 1970. május 09-én születtem Dunaújvárosban, azóta itt élek, ide köt minden. Boldog családban élek, kislányom Cserni Ágota Csenge 2002-ben született, mára több mint négy éves gyönyörű "nagylány". Gimnáziumban érettségiztem, majd számítástechnikai műszerész szakmát szereztem. Diplomát a Pécsi Tudományegyetem főiskolai karán, személyügyi szervezőként kaptam 2001-ben. Sportolóként motorcsónak versenyzőként- is igyekszem örömöt szerezni Dunaújváros sportszerető lakosainak. Mára többszörös VILÁGBAJNOK, Magyar Bajnok vagyok. Sportbéli kitartásomat, céltudatosságomat igyekszem kamatoztatni a munkám során is.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.78/5 (190 Szavazat)
2003. májusa óta körzetük egyéni képviselőjeként dolgozom. Az Ifjúsági, és sportbizottság tagjaként, és a Lakásügyi bizottság elnökhelyetteseként, a Társasházi Támogatást Előkészítő Munkacsoport tagjaként végeztem munkámat. Amit tettünk az eltelt négy évben: új burkolatot kapott a Fáy utcai parkoló út, a Római körút, jelenleg pedig a Fáy utca kap új aszfaltot. Elkészültek az akadálymentesítések a járdákon, sok előkert kapott védőkorlátot védve a növényzetet. Megújult a Taberna előtti tér, elkészült a "gyerekbirodalom" a Domanovszky téren. Kialakításra kerültek a szelektív hulladékgyűjtő szigetek, illetve a térfigyelő rendszer két lokális kamerával, védve értékeinket. Kezeltük a körzetben a talajsüllyedéses épületmozgások kérdését (Móra Iskola, Fáy 11-12.). A következő ciklusban szeretnék enyhíteni a parkolási gondokon, ferde parkolók kiépítésével, a forgalomszervezés áttekintése mellett. Képviselőként javasolni fogom a buszjáratok sűrítését oly módon, hogy az Óváros és a Temető átszállás nélkül is elérhetővé váljon. A Fáy utcai belső téren új szabványos játszóteret, mellette műfüves focipályát alakítunk ki a "salakos" helyén. A közbiztonság növelése érdekében körzeti megbízott irodát szeretnék kialakíttatni, és lehetőség szerint bővítjük a térfigyelő rendszert. Felülvizsgáljuk az akadozó közvilágítást. A Római városrész közös érdeke a közterületek tisztaságának fokozása, illetve a Castellum napok hagyományának felélesztése, melyen dolgozni fogok. Szeretném folytatni képviselőként az elkezdett-végzett munkámat, ezután is az Önök képviseletét, érdekeinek érvényesítését tartom majd szem előtt. A körzetemben lakókkal a rendszeres fogadóórákon kialakított jó kommunikációs munkakapcsolatot példaértékűnek tartom. Szeretném, ha a jövőben is így lenne. Lakókörnyezetükért a Római városrészért. Köszönöm a bizalmukat, támogatásukat! Tiszteljenek meg szavazatukkal!

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.