Ferencz István  képviselő

Ferencz István

12. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: DK-EGYÜTT-MLP-MSZP-PM-SZOCIÁLD
Régóta lakik Pestszentimrén. Lokálpatrióta, igaz, Nógrád megyében született. Célja, hogy Pestszentimre ugyanolyan jogú városrész legyen, mint Pestszentlőrinc. A közbiztonságért felelős alpolgármesterként szorgalmazta a térfigyelő kamerák bővítését, a távfelügyeleti riasztórendszer kiépítését.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 3.43/5 (54 Szavazat)
Régóta lakik Pestszentimrén. Lokálpatrióta, igaz, Nógrád megyében született. Célja, hogy Pestszentimre ugyanolyan jogú városrész legyen, mint Pestszentlőrinc. A közbiztonságért felelős alpolgármesterként szorgalmazta a térfigyelő kamerák bővítését, a távfelügyeleti riasztórendszer kiépítését. A környzetvédelemért is felel, a „Tisztább és zöldebb kerületért környezetvédelmi program” keretein belül tevékenykedik. Önálló rendelőintézet felállítását szorgalmazta a ciklusban, és az oktatás területén elérte, hogy óvodai és bölcsödei férőhelyek létesüljenek Pestszentimrén. Az informatika, a közbiztonság, a szociális és a lakásügyek tartoznak a felügyelete alá.

Fogadóóra, egyéb információk

Előzetes bejelentkezés (tel.: 06-1-296-1313) alapján minden hónap harmadik hétfőjén 14-17 óráig a polgármesteri hivatal 117-es irodájában. Fogadóóra képviselőként: Minden hónap első keddjén 18-20 óráig a baross u. 10. sz. alatt. Tel.: 06-1-290-9651, minden hónap első első csütörtökén 17-19 óráig a p
Telefon: 06-1-296-1313