Petrőczy Dániel  képviselő

Petrőczy Dániel

3. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
Petrőczy Dániel vagyok, 1984. augusztus 16-án születtem, születésemtől fogva Rákosmentén élek. Az Újlak utcai társasházak között nőttem fel, laktam Rákosligeten, jelenleg Rákoskeresztúron lakom a lakótelepen. Általános iskolába a Pál Apostol Katolikus Általános iskolába jártam, innen nyertem felvételt a Balassi Bálint Nyolcévfolyamos Gimnáziumba ahol 2003-ban érettségiztem és ugyanebben az évben középfokú angol nyelvvizsgát tettem. A gimnáziumi évek alatt aktív tagja voltam a Diákönkormányzatnak.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.88/5 (249 Szavazat)
Érettségi után dolgoztam a rákoskeresztúri Tescoban, a Chevrolet Gyulai autószalonban és egy ruházati boltban is. 2008-ban megszereztem a kereskedői és boltvezetői szakképesítést, azóta a HomeCenterben egy márvány, gránit termékeket értékesítő üzlet boltvezetője vagyok. 2013-ban egy televízióban helyezkedtem el, itt szervezési és vezetői feladatokat látok el. Egyelőre nőtlen vagyok de évek óta tartós párkapcsolatban élek, gyermekünk még nincs. Rendszeresen látogatok sportmérkőzéseket és nagyon szívesen járom Magyarország minden táját, Felvidéktől Erdélyig. 2004-ben lettem tagja a rákosmenti Fidelitas-nak, 2005-től pedig alelnökként tevékenykedem. 2006 ősze óta vagyok tagja az Ifjúsági és Sport Bizottságnak, 2009 márciusában lettem listás képviselő – ezt a feladatomat örömmel és felelősen láttam el. 2010 óta egyéni körzetes képviselőként teszek meg minél többet az itt élőkért. Ismerem és szeretem Rákosmentét és Rákoskeresztúrt, itt élek, itt tanultam és ide köt minden ami fontos számomra.

Fogadóóra, egyéb információk

Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Gimnázium, Zöld épület Minden hónap első hétfőjén 18 órától
Telefon: 0620-316-46-96
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.