Kezdőlap > Közép-Magyarország > Budapest > 11. kerület, Újbuda > Junghausz Rajmund képviselő
 Junghausz Rajmund  képviselő

Junghausz Rajmund

15. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
1971 októberében születtem Budapesten. Nyolcan vagyunk testvérek és én vagyok a legidősebb közülünk, ez egész életemben meghatározó lesz számomra. Megéltem azt a kort amire sokan nem szívesen emlékeznek, pedig az emlékek a jó és rossz élmények egyaránt építenek bennünket.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.71/5 (200 Szavazat)
1971 októberében születtem Budapesten. Nyolcan vagyunk testvérek és én vagyok a legidősebb közülünk, ez egész életemben meghatározó lesz számomra. Megéltem azt a kort amire sokan nem szívesen emlékeznek, pedig az emlékek a jó és rossz élmények egyaránt építenek bennünket. Emlékszem egy érdekes régi világra. Emlékszem a Negro rágó ízére, az újpesti panel nyolcadik emeletéről történő sirályetetésekre. Arra, hogy milyen volt kisdobosnak lenni és felvonulni május 1-én. Később hallgattam a poptarisznyát, a Danubius-rádiót németül, néztem hétfőnként a monoszkópot és a Bratislava tévé adását. A Szerelem első vérig és a Házibuli 1-2 filmek kétségtelen, hogy remek randi lehetőséget biztosítottak. Másoltuk serényen Polimer kazettáinkra az Első Emelet és a Duran-Duran számokat. Amennyiben a fenti néhány sorban ráismertél valamire, közel állunk egymáshoz, hiszen több dolog köt minket össze, mint gondolnád. Ha ezek az emlékek semmit nem jelentenek neked, akkor valószínűleg sok érdekeset tanulhatnánk egymástól. A politikai dolgok gyerekkorom óta foglalkoztattak, rengeteg kérdésem maradt megválaszolatlanul. Nem értettem a választás nélküli választásokat, a furcsán izgalmas március 15.-éket, gyertyákat az ablakokban november 4-én. Horn kormány időszakában, a magyar föld kapcsán a parlamentben zajló viták, arra sarkaltak, hogy ne csak szavazóként, hanem aktív tagként is segítsem a Fidesz munkáját és az 1998-as győzelmét. A Juhos Katalin által vezetett önkormányzat munkáját a közbiztonsági területen erősítettem. 2006 őszén bekerültem az újbudai önkormányzat képviselőtestületébe. A Fidesz frakcióvezető-helyetteseként frakcióügyekkel foglalkoztam. A testület a frakció javaslatára megválasztott a kerület Közbiztonsági Tanácsnokának és a Vagyongazdálkodási Bizottság alelnökének.

Fogadóóra, egyéb információk

Minden hónap első péntekén 17-től 18 óráig, Őrmezei Közösségi Ház, Cirmos u. 8.
Telefon: 06-70-942-4624
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.