Budai Miklós  képviselő

Budai Miklós

Települési kompenzációs lista
Jelölő szervezet: DK-MSZP
48 éves vagyok, nős, két gyermek édesapja. A Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem gépészmérnöki diplomát, melyet később egy gazdaságmérnöki diplomával egészítettem ki. Gyermekkorom óta kötődöm a XI. kerülethez, szüleim itt dolgoztak, a Magyar Kábel Műveknél. Az egyetem elvégzése után én is ott kezdtem el dolgozni. Itt lettem az újjáalakuló MSZP-nek alapító tagja, majd az alapszervezet titkára. Jelenleg a kerületi MSZP szervezet alelnöke vagyok.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.79/5 (154 Szavazat)
48 éves vagyok, nős, két gyermek édesapja. A Budapesti Műszaki Egyetemen szereztem gépészmérnöki diplomát, melyet később egy gazdaságmérnöki diplomával egészítettem ki. Gyermekkorom óta kötődöm a XI. kerülethez, szüleim itt dolgoztak, a Magyar Kábel Műveknél. Az egyetem elvégzése után én is ott kezdtem el dolgozni. Itt lettem az újjáalakuló MSZP-nek alapító tagja, majd az alapszervezet titkára. Jelenleg a kerületi MSZP szervezet alelnöke vagyok. 1988 óta a XI. kerületben lakom, feleségem és én is a kerületben dolgozunk, gyerekeink ide járnak iskolába, kerületi sportegyesületben sportolnak. A rendszerváltás óta vállalok nagyobb szerepet a kerület életében. 1994 óta vagyok önkormányzati képviselő. 1998-ban és 2002-ben is Kelenföld képviselőjének választottak meg.

Fogadóóra, egyéb információk

Napraforgó Óvoda, Bikszádi út 57., minden hó második csütörtök 17 és 18 óra között.
Telefon: 06-1-372-45-00
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.