Intzoglu István  képviselő

Intzoglu István

11. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: DK-EGYÜTT-MSZP-PM
Ferencvárosi születésűként egész életem a kerülethez kötődik. Fiatalkorom nagyobb részét a Belső-Ferencvárosban, másik felét a József Attila-lakótelepen élem családommal, a Csengettyű utcában. Az elmúlt évek folyamatos tanulással és továbbképzéssel teltek. Ennek eredményeként idén szereztem közgazdász diplomát.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 3.06/5 (67 Szavazat)
Korábban görög kisebbségi képviselőként tanultam meg a képviselői munkát, amit 2002 óta már mint önkormányzati képviselő is gyakorlok. A közösségi munkához szükséges alapokat, tapasztalatokat helyi ismeretekkel rendelkező képviselőtársaim, Pál Tibor országgyűlési képviselő és Hidasi Gyula részönkormányzati elnök közreműködésével sajátíthattam el. Rendezvények, programok sokasága, nyitottsága ad lehetőséget arra, hogy az itt élők gondjait megismerjem, találkozzunk és szót váltsunk egymással. Jó közösségkovácsoló esemény a Lakótelepi Vigasság, a már rendszeresen megtartott koncertek, vagy az idősek számára kellemes kikapcsolódást biztosító idősek napi rendezvények. Ezeket a programokat képviselőként is szeretném megőrizni és támogatni, hogy a folyamatos párbeszéd így is fennmaradjon Önökkel. Feleségem, Marcsi is 27 éve itt él és dolgozik a kerületben, egészségügyi dolgozóként a Börzsöny utcai Háziorvosi rendelő szakasszisztenseként. 1982 nyarán ismerkedtünk meg, és azóta boldog, harmonikus családként élünk együtt, támogatja munkámat. Házasságunk gyümölcseként két felnőtt korú gyermekkel, István fiammal és Szilvia lányommal büszkélkedhetünk.

Fogadóóra, egyéb információk

Minden hónap második hétfő, 16.00-18.00 óra között. Rönk-iroda, Toronyház u. 3/b.
Telefon: 06-1-348-0864
Fax: 06-1-282-6805
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.