Hidasi Gyula  képviselő

Hidasi Gyula

10. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: DK-EGYÜTT-MSZP-PM
A lakótelepen élők számára nem kell bemutatkoznom, hiszen régóta ismerjük egymást. Sokunknak sok szép és maradandó élményünk van lakótelepünkről. 1982 óta lakom családommal az Üllői út mentén. Lakótelepünk kissé elszakad a belső területektől, földrajzilag is és életmódban is külön városrészt képez. Ezért indokolt volt, hogy 13 évvel ezelőtt létrehoztuk a részönkormányzatot, amelynek elnökeként a helyi gondokban, fejlesztésekben eljárok.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.15/5 (441 Szavazat)
Az elmúlt 13 év bebizonyította, hogy a részönkormányzat nem jelent elszakadást a kerülettől, sőt erősíti a lokálpatriotizmust. Ha sétálunk a lakótelep utcáin, láthatjuk azokat az eredményeket, amikre büszkék lehetünk: a szép parkok, virágoskertek, felújított játszóterek, a több száz környezetbarát parkolóhely, a lakóházak homlokzatának megfiatalodása mutatja, hogy egy lakótelep is lehet otthonos, emberléptékű. Hobbym a foci. Korábban magam is futballoztam, később az MLSZ játékvezetője voltam, ma pedig játékvezetői ellenőr vagyok, ezért szakmai szemmel is érdeklődve néztem a futball VB meccseit. Fontosnak tartom a közvetlen kapcsolatot az itt élőkkel, ezért kerékpárommal naponta többször is körbekarikázok a telepen, gyűjtőm a problémákat, beszélgetek az emberekkel. Így az elmúlt években már jó néhány kerékpárt elhasználtam, és – ahogy fiatalkori képemen is látják – jó néhány hajszálam is ennek a munkának látta kárát. Az előző ciklusban nagy öröm ért: fiam, Gábor családot alapított, 2 éve megszülettek iker unokáim, Dorina és Szabina, idén májusban pedig Szabolcs.

Fogadóóra, egyéb információk

Minden hónap első péntek, 10.00-12.00, vagy előzetes bejelentkezés alapján. Telefon: 280 7195. Toronyház u. 3. ügyfélszolgálati iroda.
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.