Kezdőlap > Közép-Magyarország > Budapest > 06. kerület, Terézváros > Simonffy Márta Mária képviselő
 Simonffy Márta Mária képviselő

Simonffy Márta Mária

5. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
1970-ben diplomáztam a Magyar Iparművészeti Főiskolán, azóta önálló művészként dolgozom. 1990-től veszek részt a művészeti közéletben, 2004 óta egy országos művészeti szervezetnek vagyok az elnöke. A humán és a kulturális terület az, amely kiemelten érint és érdekel. Fontosnak tartom Terézváros kulturális értékeinek a megőrzését, az önkormányzat szociális és humán intézkedéseinek a növelését és tényleges megvalósításukat.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.47/5 (220 Szavazat)
Meghatározó jelentőségű számomra Terézváros egyedülálló városképi, építészeti értéke. Ennek okán és éppen ezért megfelelően átgondolt, körültekintő és a lakói számára értéknövelő beavatkozásokat szabad csak végezni és ezen irányok alapján fejleszteni. A lakótömbi, lakóházi kertprogram segítése, ösztönzése is elengedhetetlen. Rendkívül fontos a Hunyadi téri csarnok eredeti funkciójának megtartása mellett a teljes rekonstrukciójának, felújításának a véghezvitele. A hozzá kapcsolódó tér megfelelő módon való kezelése, az itt elhelyezkedő, Budapesten szinte már egyedülálló őstermelői piac arculatának méltó megjelenítése. Szeretném az egymással törődést, a közösségi élet fontosságát segíteni. Ígérem, és azon le-szek, hogy sikerüljön ezekkel az elhatározásokkal az Önök bizalmát megszolgálni.

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.