Lindmayer Viktor  képviselő

Lindmayer Viktor

7. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
A családom itt él Terézvárosban, én is itt nőttem fel, ide jártam óvodába, itt voltam 'bajzás' diák. Jelenleg a Corvinus egyetemre járok, igazgatásszervezést hallgatok. Biztos vagyok ab-ban, hogy tanulmányaimat jól tudom majd hasznosítani képviselői munkám során. 2006-ban kapcsolódtam be a helyi közéletbe.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.73/5 (203 Szavazat)
Előbb az önkormányzat közbiztonsági alapítványának, később a Terézvárosi Foglalkoztatást Elősegítő Nonprofit Kft. felügyelőbizottságának lettem a tagja, 2010 tavaszán pedig az ügyrendi és jogi bizottságban kezdtem külsős tagként dolgoz-ni. Jelenleg a jogi, valamint a városgazdálkodási és környezetvédelmi bizottság tagja vagyok. Meggyőződésem, hogy a városrész új vezetése, Önökkel együttgondolkodva, a jövőben egy élhetőbb kerületet tud majd működtetni. Egy olyan kerületet, ahol a közbiztonság, a közrend és a köztisztaság nemcsak üres kifejezések, hanem tartalommal bíró fogalmakká válnak. Hi-szem, hogy egy kis odafigyelés, gondoskodás kell ahhoz, hogy Terézváros nagyságrendekkel szerethetőbb kerület legyen. Szeretném megköszönni a rám leadott szavazatokat, a bizalmu-kat. Remélem, akik másokat tiszteltek meg szavazatukkal, azoknak az előttünk álló négy esz-tendőben lelkiismeretes munkámmal kellemes csalódást fogok okozni.

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.