Kezdőlap > Közép-Magyarország > Budapest > 06. kerület, Terézváros > Császárné Csóka Ilona Mária képviselő
 Császárné Csóka Ilona Mária képviselő

Császárné Csóka Ilona Mária

8. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
991-ben pedagógusként érkeztem Terézvárosba. 14 éven keresztül az egyik nagy hagyományokkal rendelkező kerületi általános iskolában, a 'Bajzában' tanítottam. Pályám során mindig a gyerekek szeretete, a megújulás szándéka, a serkentő gondolkodás inspirációja vezetett, amellett, hogy a hiteles és oszlopot jelentő nevelési elvek, a tudás értékének őrzése állandó belső törvényként vezérelt. Nem kétséges, hogy pontosan ismerem és látom a kerület oktatási intézményeinek helyzetét, érzem a problémák súlyát. A pedagógia hálás szakterület, magát a pedagógust is megtanítja az élet legfontosabb dolgaira.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 3.22/5 (316 Szavazat)
2006-tól vállaltam szerepet a helyi önkormányzati munkában. Eleinte Terézváros kulturális ügyekkel foglalkozó cégénél dolgoztam, 2009 óta pedig a Fidesz-KDNP listás képviselőjeként tevékenykedtem a kerületben. Bízom abban, hogy együtt gondolkodva, a bizalom és a szakértelem erejével haladni tud majd városrészünk. Megválasztott képviselőként szeretném folytatni megkezdett munkámat, és az oktatás, a szociális terület, valamint a kultúra területén jelentősebb feladatokat vállalni. Van-nak elképzeléseim, terveim, szeretném, ha Terézváros kulturális élete színesedne, gazdagodna, a kerület magas színvonalú szellemi, művelődési központtá válna. Hiszem, hogy a bizalom erejére építve kisebb-nagyobb lépésekkel fejleszteni tudjuk kerületünket és ezzel segíteni, előrevinni a terézvárosi emberek sorsát.

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.