Török Ferenc  képviselő

Török Ferenc

11. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
Tiszántúli református családban születtem 1940-ben. A középiskolát és az egyetemet Debrecenben végeztem. Munkám, amit hivatásomnak tekintettem a vegyiparhoz kötött, így kerültem a fővárosba, pontosabban Óbudára, ahol immáron harmincnyolc éve élek. Az igényes- munkával járó folyamatos képzés eredményeképp szakmérnöki vizsgát tettem, majd mérnök-közgazdász diplomát is szereztem. Németül jól beszélek. Egy nagyvállalat vezetőjeként nyugdíjaztak hatvankét éves koromban.
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.72/5 (196 Szavazat)
Szűkebb lakókörnyezetemben mindig kezdeményezője voltam a természetes és épített környezet megóvásának, védelmének és szebbé tételének. Szívesen vettem részt a közéletben is. A politikai változások kezdetén aktív részese voltam, a nemzeti - polgári értékek mentén szerveződő mozgalomnak, amelyhez FIDESZ tagként ma is kötődöm. 1994-ben önkormányzati képviselővé választottak. Vallom, hogy egy ember nem tud mindennel egyforma intenzitással foglalkozni, még akkor sem, ha a képviselői munkában szerzett némi tapasztalatot. A közbiztonság, a közmű rendszerek hiányosságai, a szociális és egészségügyi ellátás problémái, vagy az ellehetetlenülő közlekedés napi gondjai mellett, az oktatás és az ifjúsággal való törődést tartom fontosnak. Örömmel mondhatom, hogy ezen a téren sikerült némi eredményt elérnem. 1993-ban megszerveztem és azóta vezetem az ÓBUDAI KASZÁSOK kosárlabda egyesületet, amelynek felnőtt és junior csapatai a Nemzeti Bajnokság első osztályában szerepelnek, a serdűlő fiúk pedig az idén megnyerték a bajnokságot. Ezt meghaladóan egy iskolányi utánpótlás korú gyermek minőségi képzését biztosítjuk a sportág területén. A gyerekek nap mint nap szervezett edzésprogramokon vesznek részt, nem csavarognak az utcán, edzőik a fegyelmezett sport-munkán kívül az iskolai előmenetelük és a másokkal szembeni viselkedésük terén sem engedik a devianciát. Az Oktatási Bizottság elnökeként is mindent megteszek azért, hogy iskoláinkban az oktatás és a nevelés eredményeképpen gyermekeink testi és szellemi fejlődése töretlen legyen. Képviselőként a 14-es választási körzet (Római part és Csillaghegy keleti oldala) lakosságának érdekeit igyekszem képviselni. Szerencsésnek mondom magamat. Feleségem és családom olyan hátországot jelentenek számomra, ahonnan munkámhoz minden támogatást megkapok. Három felnőtt fiam és három unokám van.

Fogadóóra, egyéb információk

Minden hónap első hétfőjén 17-18 óráig Keve utca 41., Általános Iskola.
Telefon: 06-1-453-2900
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.