Bulla György  képviselő

Bulla György

9. sz. Egyéni választókerület
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
50 éves vállalkozó vagyok. Már nagyszüleim is Óbudán éltek. Én is itt születtem, jelenleg is itt élek feleségemmel és három gyermekemmel, akik 15, 28 és 30 évesek. Óbudán jártam általános iskolába majd a Földes Ferenc Kereskedelmi Szakközépiskolában érettségiztem. Felsőfokú kereskedelmi és ingatlanforgalmazási képesítésem van. Először az Óbudai Közért Vállalatnál dolgoztam üzletvezetőként, később áruház igazgató helyettes lettem, majd a Buda Gast Rt.-nél voltam igazgató. Jelenleg több vállalkozásom is működik Óbudán (kereskedelem, vendéglátás és ingatlanforgalmazás).
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 3.03/5 (383 Szavazat)
2002 óta vagyok önkormányzati képviselő. A Tulajdonosi és Közbeszerzési Bizottság tagjaként több olyan kérdéssel foglalkoztam, amelyek közvetlenül érintik az Óbudán tevékenykedő vállalkozókat, és az itt élő polgárokat. Javaslatomra az önkormányzat mérsékelte a helyiség bérbevételnél fizetendő megszerzési díjat. Jobboldali képviselőtársaimmal kezdeményeztük a parkfenntartásra fordított összegek emelését, mert fontosnak tartom a zöldterületek fokozottabb karbantartását, ezen belül a TVE – sportpálya környezetének rendbe tételét.

Fogadóóra, egyéb információk

Minden hónap első hétfőjén 16 és 18 óra között a Meggyfa utca 29-ben (Ingatlaniroda).
Telefon: 06-1-367-8791
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion Kft. | Honlapüzemeltetés, tárhelyszolgáltató: Euro Bioinvest Kft.