Kezdőlap

Keresés az oldalon

Utolsó hozzászólások
Megosztás

Budai Erzsébet

FIDESZ
Kereszténydemokrata Néppárt
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 1.95/5 (193 Szavazat)
Budai ErzsébetBudai Erzsébet vagyok, 1958. október 21-én születtem Sajószentpéteren. Bányász családban nőttem fel Kurityánban, itt jártam általános iskolába. Gimnáziumi érettségit a miskolci Herman Ottó Gimnáziumban tettem 1977-ben. Ezt követően 2 évig dolgoztam (képesítés nélküli nevelő, majd számítástechnikai adatrögzítőként). Az egri Ho Si Minh Tanárképző Főiskola magyar-történelem szakán szereztem tanári diplomát 1983-ban.

1983-tól 1997-ig Kazincbarcikán tanítottam. Ezek alatt az évek alatt tanítványaimon keresztül számtalan család életét ismerhettem meg. Olyan gondokkal találkoztam, amelyekben tanárként keveset tudtam segíteni.

A Fidesz-Magyar Polgári Pártban találtam meg azt az erőt, amely alkalmas arra, hogy a generációk összefogásával olyan jövőt építsen, ahol lehetőségük lesz a felnövekvő nemzedékeknek saját sorsuk irányítására. A Fidesz sajószentpéteri szervezetének elnöke vagyok.

Hogy politikai munkámhoz megfelelő felkészültséggel rendelkezzem, jelenleg az Államigazgatási Főiskolát végzem másoddiplomás tagozaton.

Tizenöt éve élek Sajószentpéteren. A közéletbe a helyi televízió szervezése során kapcsolódtam be. Néhány hónapja a Művelődési és Sportközpontban dolgozom, a város kulturális életének szervezésében veszek részt.

Magánéletem úgy alakult, hogy egy gyermek nevelését tudtam vállalni. A fiam, Ádám tizenhárom éves, akivel a továbbtanulás gondjai előtt állunk.

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...

Üzenjen, szóljon hozzá

Hozzászólás
Név: E-mail:
Adja meg a lenti mezőben az ellenőrző kódot
(kisbetű/nagybetű érzékeny)
A képviselő elektronikus elérhetősége nem ismert, az üzenetet nem tudjuk kézbesíteni! (csak az oldalon jelenik meg)
Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja! Ön a(z) 54.145.183.190 IP címről szól hozzá.
1.Anonimválasz2012.01.02 22:52:24
Most kell megmutatni az erőnket főleg majd március 15-én nem szabad a Fidesz ügyét veszni hagyni! Most kezdjük el szervezni aki magyar és felelősséget érez a hazáért jöjjön Budapestre március 15-én!
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion
Page load time: 0.145590 | Megtekintett oldalak száma: 1