Elfelejtett azonosító

Kezdőlap

Keresés az oldalon

Utolsó hozzászólások
Kezdőlap > Dél-Alföld > Békés megye > Békéscsaba > Hanó Miklós képviselő
Megosztás

Hanó Miklós

FIDESZ-KDNP-VP
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
VK.: 9
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 2.28/5 (503 Szavazat)

Fogadóóra, egyéb információk

Polgármesteri Hivatal telefonon lehet érdeklődni
Fax: 66/523-805

Üzenjen, szóljon hozzá

Hozzászólás
Név: E-mail:
Adja meg a lenti mezőben az ellenőrző kódot
(kisbetű/nagybetű érzékeny)
A képviselő elektronikus elérhetősége ismert, de az üzenet nem továbbítódik automatikusan!
Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja! Ön a(z) 54.197.218.127 IP címről szól hozzá.
13.szakál jánosválasz2013.07.04 08:47:46
Tisztelt Képviselő Úr !
Valamikor Végh Laci társaságában találkoztunk, de biztos nem emlékszik rám. A sertésstratégiával kapcsolatban szeretnék Önnel beszélni. Volna elképzelésünk a dobozi disznoolak benépesítéséröl.
Ha van ideje, kérem értesítsen. Üdvözlettel: Szakál János
12.Bedeginé Kincses Ibolyaválasz2013.06.20 19:52:21
Budapest 2013.Június 12.

Nyílt Levél Minden Országgyűlési Képviselőhöz!
Tisztelt Képviselőink!
Tudatában vagyunk annak, hogy a földtörvény elfogadása akár néhány szavazaton is múlhat, ezért kérjük, az ismét elhalasztott zárószavazása előtt, fontolják meg gondolatainkat. A legfontosabb kifogásunk: a földtörvénytervezet május közepén történt beterjesztését nem előzte meg széles körű társadalmi vita, de az átlagpolgár is nagyon kevés és hiányos információt kapott a tervezetről, pedig Európában egyedülálló módon naponta hat óránál többet tv-nézéssel tölt. Hiába! Önmagában az a tény sem kapott nyilvánosságot az országos közszolgálati és kereskedelmi médiában, miszerint a „külföldi” fogalmát a tervezet helytelenül értelmezi, amikor úgy határozza meg: nem tagállami állampolgár. De tagállami, a német, olasz, francia stb., pedig az ezer éves államiságot, irodalmat, történelmet jogrendet és ez alapján következő szövegértést kimunkáló magyar közgondolkodásban ezek nagyon is külföldiek. Valamint „külföldi jogi személy” a nem tagállami székhelyű jogi személyt tartja külföldi jogi személynek, - mindez elfogadhatatlan félremagyarázás, szófacsarás. Mindez önmagában is elegendő ahhoz, hogy a törvényt Ön ne szavazza meg!

Szintén súlyos probléma az a jogi csűrés-csavarás, ami a tulajdonjog megszerzését lehetővé teszi jogi személy számára is. A termőföld olyan értékes vagyon amely az egész magyar nemzet életére, jövőjére jelentős kihatással van ezért egyes speciális esetet kivéve, jogi személy termőföldet legfeljebb csak használhat. Egyébként sem szerencsés, hogy a termőföldre tulajdonjog alapítható, hiszen ez ellentétes az ezeréves magyar jogrenddel, melyet az állami önrendelkezésünket helyreállító, és Önök által megszavazott Alaptörvény tartalmaz. Alapvető elvárás a földtörvénnyel szemben: a földtulajdon-szerzését pontosan szabályozza, a kívülállók tulajdonszerzését akadályozza meg. Ennek érdekében be kellett volna építeniük biztosítékokat más európai tagállamok mintájára.

Ez a tervezet egyre távolabb kerül attól a Vidékfejlesztési Stratégiától melyben a családi gazdaságok és kisüzemek valamint a nagyüzemek 80%-20%-os egészséges aránya alakulna ki. Ennek kidolgozása Ángyán József személyéhez fűződik. Az ő becsületes, és lelkiismeretes kiállása, mindenképpen követendő példa kell legyen a többi képviselő számára, akkor is, ha a jelenlegi kormányzat a személyétől elfordult, hiszen eredendően a kormányra kerülés előtt az Ángyán-féle földprogramra épültek a választási ígéretek, majd maga a kormányprogram. Ángyán Józsefet a politikai megtorlástól csak a nyilvánosság védheti meg, ennek kiemelt szereplője minden országgyűlési képviselő. Ezért is szólítunk fel minden országgyűlési képviselőt, hogy döntsenek felelősen, kövessék dr. Ángyán József professzor úr példáját és nemmel szavazzanak.

Összefoglalva az elmúlt három évben nem mindig sikerült a képviselői megbízatás követelményeinek, de főként a választók elvárásainak megfelelő törvényeket alkotni. Tisztelet a kivételnek. Kérjük önöket, ne fogadjanak el olyan törvényt, amely nem a magyar nemzet érdekeit szolgálja! Ne fogadjanak el olyan földtörvényt, amely kivérezteti a magyar vidéket, tönkre teszi a magyar parasztot, aki évszázadokig a nemzet gerince és megtartója volt. Végezetül ne olyan törvényt fogadjanak el, amely vörös és zöld és még vörösebb és még zöldebb oligarchák kicsinyes, haszonleső érdekeit szolgálja. Fogadjanak el olyan földtörvényt melyre önök is büszkék lehetnek, mert nem kell állandóan módosítgatni, mint az Alaptörvényt. Hallgassanak szívükre, lelkiismeretükre, tegyék félre a pártfegyelmet, mert ez a törvény az új magyar demokrácia legfontosabb szabályozója lesz, és aki ebben közreműködik, az hazafiságból, a nemzethez való tartozásból vizsgázik. Végső soron a jellem legkeményebb próbája, mely nem a pillanatnyi diktátum és érdek, hanem a nemzet örökérvényű léte és igazsága alapján kerül majd megítélésre.

A legújabb fejlemény: a legutóbbi tárgyalások a kormányzat és a civilek között ismét eredménytelenül végződött, mert nem engedélyezték az esemény rögzítését a nyilvánosság számára, vagyis ki kívánják zárni a társadalmat a részletekből. Egyszóval titkolóznak, mert tudják, hogy valami nagyon nincs rendben. Ezért felszólítjuk Önöket. hogy a választóknak tett ígéretükhöz és képviselői esküjükhöz híven erre a földtörvény tervezetre, végszavazáskor, a Magyar Nemzet életbevágóan fontos érdekeit mindenek előtt figyelembe véve szavazzanak nemmel! Valódi honatyától másféle szavazást nem tudunk elfogadni. A törvény megszavazói önmaguk felett mondanak ítéletet: a szavazógépezetté züllesztett képviselő méltatlan tisztségére és elszámolással tartozik döntéséért.

Párthovatartozástól függetlenül mi választók erre a törvénytervezetre csak a nem szavazatot tudjuk elfogadni.


Üdvözlettel:Győrey Attila
választópolgár
1185 Budapest Kaszás utca 4/a
11."Egyeztetés"válasz2013.06.18 23:21:28
Lesz-e négy igaz ember Ninivében?
2013. június 10. 17:12

A földtörvény jelenlegi tervezete a végső pusztulást hozhatja el a magyar vidékre.

\"A földtörvény jelenlegi tervezete a végső pusztulást hozhatja el a magyar vidékre. A parasztság, az egyetlen szakrális alapú történeti társadalmi réteg a XX. század többes csapásai után jelenleg a kihalás szélére sodródott. Eközben a globalizálódó világban a tőke gátlástalan koncentrációját látjuk, az erőforrások és így a termőföldek is egyre kevesebb és egyre nagyobb gazdasági társaság, érdekcsoport kezére jutnak. Ebben a viszonyrendszerben az értékek elpusztulnak a profitcél keltette nyomás alatt: ami számunkra a szülőföldünket, a tájat, az életet termő anyaföldet jelenti, az termelési tényezővé, tőkévé vált - és mint ilyen ezek szabad áramlásának körébe tartozik.

Helyesebb volna azt a megállapítást alkalmaznunk, hogy a földtörvény valójában nem hoz újat számunkra, hanem csupán a világszerte megindult emberiség- és teremtésellenes folyamatoknak az elismerését, befogadását és végrehajtását jelenti. Ennek ékes példája, hogy a javaslat lehetővé teszi az Európai Unió állampolgárai és gazdasági társaságai számára a magyar föld tulajdonjogának megszerzését.\"
10.Bédi Sándornéválasz2013.06.11 22:42:10
Kedves Képviselő Úr!
Nem az árvízveszélyről akarom elterelni a figyelmét.
Engedje meg, hogy a Földtörvény tervezet elutasításának érdekében lobbizzak Önnél.
Érveimet a Szövetség Az Élő Tiszáért Egyesület nyílt levelével szeretném alátámasztani, melyet 50 prominens személyiség írt alá és eljuttatták minden Képviselőnek.Remélhetőleg Ön is megkapta.
Kérem, hogy a Hazánkat veszélyeztető árral kapcsolatos és sok egyéb teendője mellett tanulmányozza át és a szavazásnál csak Hazánk érdekeire gondoljon! Bízom benne, hogy lelkiismerete szerint nem fogja megszavazni a törvényt.
Tisztelettel: Bédi Sándorné nyugd. agrármérnök
BP. XIV.ker.
9.Weres Pálválasz2013.05.24 08:11:13
Tisztelt Polgármester Úr!
Azért, kerestem, meg önt, mivel segítséget tudna nyújtani nagyon sok állampolgár problémáira, illetve nagymértékben csökkenteni lehetne a szomszédok közötti konfliktusokat. Javasolni szeretném hogy a város rendelettel szabályozza, a különböző házkörül végzett zajjal járó munkálatok idejét vasárnap és ünnepnapokon. Elég régen tagjai vagyunk az EU-nak, és ebben a kérdésben semmilyen előre lépés nem született. Ez nem csak személyes probléma, több száz fórum foglalkozik ezzel vélemény csere szintjén a szomszédait szidva, de még senkinek nem jutott eszébe, hogy a hétköznapi fáradalmak regenerálása nagyon sok embernek a csend jelenti. A város minden területén, minden utcájában mindig van egy ember, aki vasárnap reggel 6 órakor füvet nyír, vagy éppen vasat vág, vagy egész nap kopácsol. Érdekes hogy sok vállalkozó is a hétvégeken végez másnak munkákat. Lehet hogy nincs is vállalkozása, csak fusizik? Több nyugat európai országban érdekes, hogy a vasárnapi zajongást, nagyon szigorúan büntetik. Régen felismerték az a tényt hogy a kipihent ember sokkal hatékonyabban dolgozik. Megfigyeltem, hogy nagyon sok embernek ez a vasárnapi munkavégzés csak az élete során beidegződött dolog, melyet sajnos nyugdíjas éveiben sem tud abba hagyni. Amennyiben esetlegesen érdekesnek tartja felvetésemet, kérem terjessze a közgyűlés elé, illetve mivel ez országos probléma akár az országgyűlésben is említést érdemelne egy felvetés erejéig. Hiába szabályozza az alaptörvény a pihenéshez való jogot, ha nincs rá mód hogy pihenjünk. Fáradozását előre is köszönöm. Tisztelettel Weres Pál
8.Anonimválasz2013.04.29 19:27:45
2013.04.29.A merénylet…..Közérthetően.
Webnode

Elérkezettnek látom az időt, mivel egyre többen értik és megértik magát az ügyletet, de felfoghatatlan számunkra, hogy miért nem történik meg az átütő siker? Azoknak egy vázlattal levezetem a történteket. Azt a merényletsorozatot, melyet elkövettek ellenünk és a mai napig fenntartanak.Államhatalom megnevezést használok, hiszen jogfolytonossága miatt az a mérvadó.2006 akkori államhatalom felismeri, mert felismertetik vele nem tartható Magyarország állapota, helyzete. (nem részletezem, már tudjuk mi történt) Ezért felszólítják, hogy azonnal és haladéktalanul kezdjen kidolgozni egy „programot.”Eltelik majd két év, de nincs átütő siker, ezért „rátalálnak” egy korábbi IMF tanulmányra, mely taglalja, hogyan lehet iszonyatos mennyiségű nyereségre szert tenni a Nemzeti Bankot felhasználva, de a tanulmány azt is kihangsúlyozza ezt csak erős pénzügyi felügyelet és folyamatos, szigorú ellenőrzés alatt lehet végrehajtani, mert hatalmas kockázatokat rejt a lakosságra nézve.

De önmagában ez nem elég, kell még valami. Ekkor jön a „jó hír” kirobbant Amerikában a válság és várható időpontját is előrejelzik, mikor éri el Magyarországot. Már majdnem minden megfelelő, de még van egy akadály.2007-2008 Államhatalom szembesül vele, hogy csődhelyzetbe került.2008 február 26. eltörlik az intervenciós sávot, mondván, bevezettjük az eurót, fenntartása szükségtelen és költséges. Magyarország átáll lebegő árfolyamra, ezzel teret engedve a nagyobb spekulációs lehetőségeknek.2008 akkori Államhatalom, Bankszövetség, MNB, PSZÁF kidolgoznak egy „vírust”, melynek neve devizában való nyilvántarthatóság. Sietniük kell, hiszen a válság egyre közeledik, és a megfelelő időpont is hamarosan elérkezik. Ezért iszonyatos kampány indul a „devizahitel” felvételének népszerűsítésére. A kamatokat mesterségesen alacsonyan tartották, ezzel is csapdába csalva a gyanútlan áldozatokat. A kampány sikeresebb, mint gondolták, túlságosan is sikeres, elapadnak a pénzforrások, csődhelyzetbe kerülnek a pénzintézetek, hiszen 150-180%-al túlhitelezték magukat.

Eközben svájci jegybank érzékelve a veszélyt és levédve önmagát elkészíti tanulmányát, figyelmezteti Magyar Államot. Kanada felajánlja szakértőket küld Magyarországra és segít a helyzet megoldásában. Nem hallgatnak senkire, hiszen a koncepció kidolgozott és előre eltervezett.2008 EU/IMF megállapodás megköttetik két hét alatt. (A megállapodás elolvasását mindenkinek figyelmébe ajánlom, hiszen abban rólunk van szó) 20milliárd eurót kap az Állam, melyet nem arra fordít, amire kapta, hanem befekteti a Magyar Nemzeti Bankban, ami re- finanszírozza az összes hazánkban tevékenykedő kereskedelmi bankot. Ezzel a lépésével ellenérdekelté válik a magyar lakossággal szemben. (A forint erősödése veszteséget, míg a forint gyengülése nyereséget termel.)Ez az állapot a mai napig fenntartott, szakzsargon szerint „Eladta a hátát idegen devizában”2008-ban a lakosság azért nem észleli a bajt, mert arra nagyon ügyeltek, hogy ne egyszerre dőljenek be a hitelek, ezért egy ügynevezett türelmi, vagy biztosítási konstrukciókkal egybekötve csomagolták be a befektetési szerződéseket és kölcsönszerződésként adták a lakosságnak.2008 december megkötetik egy megállapodás hét nagybank vezére és az akkori Államhatalom között, de nem hajtják végre az abban foglaltakat. Két dolog feltételezhető. Az egyik, hogy soha nem is akarták végrehajtani, hiszen, akkora extranyereségre tettek szert rövid idő alatt, amit nem akartak megszakítani, hiszen a lakosság nem tudta, felügyelet, hatóság pedig soha nem is ellenőrizhette tevékenységüket, mert Állami fedezettel és hatósági cinkossággal garázdálkodhatnak. A másik lehetőség, pedig a zsarolhatósági pozíció felvétele, hiszen most lépéselőnybe kerültek az Állammal szemben.2009 tavaszán az akkori Államhatalom meghoz egy törvényt, melyben megtiltja a bankok kockázatkezelésének lehetőségét. Ez ügye magyarázatra szorul, hiszen miért tiltunk meg valamit? Valószínűleg azért mert kötelező volt a pénzintézetekre nézve? A kérdések költőiek, hiszen tudjuk, hogy a tőketartozások a konstrukció miatt befizetés nélkül is csökkeni, képesek, ami valós bizonyítéka, hogy a bankok elvégezték ezt a műveletet. (SWAP ügyletek)De kell még lennie valaminek, hiszen önmagában az árfolyam nem tudott volna ekkorát mozogni.

Valaki „bevásárolt!”Az is aggályos, hogy mi oka volt a Parlamentnek 2012-ben titkosítani a Magyar Nemzeti Bank mérlegadatait? Talán ijesztő, hogy valaki kiigazodik a számsorok között?Méregkeverőink és cinkosaik egy döntő fontosságú tényezőre nem készültek fel! Ez pedig a Bankcsapda-csoport 2011-es megjelenése, oknyomozói munkájának köszönhetően a teljes folyamat feltárása, elkövetők és cinkosaik beazonosítása, nem utolsó sorban aggálytalan tartalmú tényközlő okiratokkal való bizonyítása. Azóta ellenérdekeltjeink legnagyobb félelmére Szervezetté alakultunk.Nagyon tömör és nem részletekbe menően taglaltam a történteket. Természetesen a folyamatok ezért ennél bonyolultabbak, de röviden és közérthetően ez a valóság. 2008-ban rátámadt a Magyar Állam saját nemzetére és ez az állapot ma is tart. 2008 óta a lakosság 20%-a feláldozhatóvá vált és járulékos veszteségként tekintenek ránk.de végső soron, a lakosság 40 %-a, szerint és nem 20 %, hiszen a családtagok is járulékos veszteség..Mert azok csak a szavazó képes állampolgárok, hiszen adóstársak nem lehetnek kiskoruak.A konvergencia program (fenntartható állami finanszírozás) az a mi évtizedeken át tartó uzsorázásunkra épül, így érthető már miért ez a nagy elhallgatás, félelem. 2008-óta Mi tartjuk életben a magyar gazdaságot, gratulálok ehhez magunknak.

Grell Antal

B.É.CS.

Olvass tovább: http://www.bankcsapda.eu/blog/a2013-04-29-a-merenylet-kozerthetoen-/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu
7.Jakab Jánosnéválasz2013.02.25 15:11:48
Kedves Miklós!
Bár személyesen még nem találkoztunk, de mint FIDESZ szimpátizáns,Mezőmegyeri lakos, BKESZI-s dolgozó írok .Hricsovinyi Tomi tud igazolni, hogy FIDESZ-es vagyok, válosztásoknl narancssárga bluz + Vantara Gyula toll-al mentem szavazni. S.O.S segítséget kérek, mert csak Te / remélem,hogy nem gond, hogy tegezlek?/ tudnád segíteni.
Békéscsabai Kistérségi Egyesített Szoc.Int.Dolgozója vagyok , Pénztáros munkakör, holnap azaz 2013.02.26-án itt az Ady E. utcai Idősek Otthonába megszűnik a Pénztár és beköltözünk a Szabadság tér 9.sz. alá.
Én nagyon szeretem ezt a munkámat, az Idősekkel nagyon jól a viszonyom, hiányozni fognak de én is nekik.
Arra kérlek, hogy egy megoldást találjatok az itteni vezetőséggel, mert az Időseknek szükségük van rám , nekem is rájuk.
Előre is köszönöm a segítségedre
Jakabné Györgyi
BKESZI
pénztáros
Varga Anett ajánlatta azt hogy forduljak hozzád.Ha gondolod személyesen is találkozhatunk a Hívatalba.
6.KOVÁCS GYÖRGYválasz2011.09.30 03:42:44
Tisztelt képviselő úr,én egy törzsgyökeres,Békéscsabai (jamina)vagyok,32-éve,libatöméssel foglalkozom,és ez ügyben szeretném a segítségét kérni,mert ebből a munkából nem lehet meg élni!Az Uniós csatlakozás,a 2008-as évben végre megkaptuk az állat jóléti támogatást,de nem sokáig örülhettünk neki,mert a feldolgozók azonnal rontottak a fel vásárlási árrakón a termelők rovására,úgy, hogy amit kaptunk azt a feldolgozó elvette,utána jött a négy mancs,az aztán ki végzet minket,mert megint a feldolgozók,csökkentették a fel vásárlási árakat,oly annyira,hogyha egy gyengébb állományt kaptunk,az biztos mínusz lett,én is-300000forintal voltam kénytelen abba hagyni,amit a mai napig vonnak az 51000ft nyugdíjamból.Most újra kezdtem,a tömést de még mindég,jó ha egy minimálbér megmarad 200dbr libára,és ebből még ki kel fizetni a rezsit.Emiatt is kérném a segítségét,hogy valóban ilyen rossz a helyzet liba ügybe?Mi is túlélésre vettünk fel jelzálog hitelt,reméltük,hogy csak jobb jöhet ez után,de sajnos nem lett jobb,sőt rosszabb,már 9honapja nem tudóm fizetni.a hitelem,meg még sok mindent,ennyi pénzből?nem is tudom hogy mit tegyek,nincs értelme a munkámnak,minden tönkremegy nemtudóm, javítani,ólat,gépet,stb,más munkára így 60-évesen nem kellek,sem én sem feleségem,elnézést kérek,hogy a bajainkról is írtam,de még volna mit,tán személyesen jobb lett volna,de hát a telefon üres!várom válaszát:Tisztelettel:K.György,elérhetőség:06-70-5753980
h
4.Krizsán György válasz2011.05.21 11:58:28
Tisztelt képviselő Úr.

Remélem Ön nem így gondolkodik a korkedvezményes nyugdíjak megvonásáról.
Remélem Ön NEM szavazati gombot fogja megnyomni!
Tisztelettel
Krizsán György ny.Zls.
3.Molnár Károlyválasz2011.05.15 19:02:28
Miért hallgat a magyar jogásztársadalom a nyilvánvalóan alapjogokat sértő visszamenőleges jogszabály alkotási gyakorlat miatt? A visszamenőleges jogszabályalkotás (időbeni hatály) csak akkor lehet hatályos, ha az az érintettekre nézve kedvezőbb, mint a módosítás előtti változat.
Ráadásul ebben az országban az állami, háttérintézményi és önkormányzati szektor élen áll a jogerős ítéletek végre nem hajtásában. A "kisember" ezt érzékeli, nem hülye, de hülye lenne végrehajtani a rá nézve hátrányos ítéleteket. Bolond lenne várni a bíróságok elhúzódó eljárásaira, a perbeli ellenfelek időhúzásos taktikájára. Mi következik hosszútávon ebből: álláspontom szerint az, hogy sokan (akik megtehetik) kezükbe veszik az igazságszolgáltatást. Ha fokozni kívánom ez már önbíráskodás akkor, amikor a rendvédelmi szerveket éppen lefejezi a mindenkori politikai hatalom, amikor képtelen az állam a rendet biztosítani, illetve hosszútávon garantálni. Teszi mindezt az állam ott, ahol az emberek nem mernek éjszaka elaludni akár roma akár nem. Meg kell osztani a társadalmat, össze kell ugrasztani az érdekcsoportokat, ahogyan a mindenkori politika teszi és be lehet vezetni statáriumot, győztesként lehet kijönni a káoszból. De kivel is lehet leverni a lázongókat, a szélsőségeseket, hát azzal az elbizonytalanított rendőri erővel, amelyet éppen most fejez le többedjére a hatalom, akinek sok más munkavállalóval egyetemben éppen most csorbítják meg jogait, visszamenőlegesen, a tilalom ellenére. Az utcai demonstrációk csak előszelei a politika sikertelen próbálkozásaira, mert a probléma továbbvezet az anarchia felé, a tömeges önbíráskodás, a mindent tagadunk felé...
Ebben az országban 700 ezer körüli rokkantnyugdíjas van, amiből 300-350 ezer visszavezethető lenne a munkába, mondja a hatalom, de ezeknek az embereknek a többsége éppen a munkanélküliség elől és nem a munka elől menekült rokkantnyugdíjba. Hol a társadalmi igazságosság, az egyenlő jogok? Amikor a fiatal, életerős honpolgárainknak sem tud az utolsókig kifosztott, kiárusított országunk munkát adni. Hát nem veszitek észre, hogy politikai hovatartozás nélkül mindannyian elárultátok az országot, a népet, a munkavállalókat, gyermekeinket. Bizonytalanságba sodortátok legfőbb pillérünket a családot. Erre vagytok büszkék? ... én a helyetekben nem lennék. Roma ügyet kreáltok? Akkor, amikor ti adtatok számolatlanul segélyt a 800 ezer- 1 millió romának anélkül, hogy alapvető feltételhez kötöttétek volna a folyósítást, anélkül, hogy odafigyeltetek volna a felzárkóztatásukra és legalább adóbevallásra köteleztétek volna őket. Nagy részük valóban a nyomorban tengődik és bűncselekményekből tartja fent magát. Persze van aki egyetemre küldi gyermekét, hogy kiszakadjon a "multikulturális" környezetből, ahol roma a romának farkasa és a becsületes emberek megfélemlítője. Őket egymástól és bennünket tőlük, és javainkat ki védi meg? Vagy költözzünk külföldre, ahogyan azt egyik nagyunk javasolta? Vagy adjunk lovat a "megfélemlítettek" alá, ahogyan ultragazdag belügyminiszterünk tette? Nincs itt roma, nem roma kérdés csak becsületesség és etika kérdése, aminek eltolódása két emberöltő alatt sem állhat vissza a normál kerékvágásba. Jogászaink miért hallgattok még mindig? Benne voltatok a nyilvánvalóan működőképességet akadályozó túlszabályozottságban? A joghierarchia semmibe vételében? Hogyan lehet ma hazánkban (amíg ki nem vándorolunk) alacsonyabb szintű jogszabályokkal törvényt felülírni? Hát úgy, ahogyan jelenlegi nagyjaink is teszik, még az alkotmány megbecstelenítését is felvállalva. Rajtunk röhögnek a dél-amerikai banánköztársaságok csak messze van és nem halljátok. Munkát, munkahelyeket kell teremteni a magyarnak etnikai hovatartozás nélkül, akkor adófizetővé és "multinacionális" vásárlóvá válik. Csökkenteni kell az adó és járulékterheket és az aktív korúakat vissza kell vezetni a munkába, mert a terhek drasztikus csökkentése jelentheti a munkahelyteremtés ösztönzését. Nincs az országnak pénze egészségügyre, de nektek új utcanevek kellenek. Csak nem táblagyára van valamelyik politikusunknak? Nincs pénz az oktatásra, de azt akarjuk, hogy korszerű ismeretekkel rendelkező orvosok, tanárok, értelmiségiek hagyják el az iskolákat, a jövőnk. Majd aztán a jövőnk a kilátástalanságtól vezérelve elhagyja az országot boldogulást, biztonságot keresve oda, ahol nem változtatnak évközben adótörvényt, ahol csak az fontos kiben mi van. A munkavállaló és az ÁLLAM között írva, íratlanul létrejött egy hosszú távú szerződés arra az esetre, ha megöregszik vagy megbetegszik, akkor ellátást kap . Ezt a szerződést kívánja most felrúgni a kormány, elveszi, csökkenti a nyugdíjakat (szerzett jog) az ellátást, eldönti ki érdemes a továbbélésre, a gyógyulásra, a védelemre most éppen a többség kárára. Adjunk lovat a csibészség, a bűnözés alá, gyújtsunk tüzet az anarchia megfékezhetetlen folyamatához. Ez kell nektek? Hallgattok? Hol a szolidaritás, hol az emberség, hol a becsület, ezt tanulják gyermekeink és vajon erre leszünk büszkék? Én nem lennék, mert látom, láttam a káosz kezdetét az ember az embernek farkasa a jogtalanságban kezdetét.
2.Hosszú Mihályválasz2011.05.15 18:44:14
Tisztelt Képviselő Úr!

Mint az Ön választókerületének polgára azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy mi a véleménye a Lázár János és Balsai István által beterjesztett, a nyugellátásra vonatkozó Alkotmánymódosító javaslatról?
Ön is hajlandó részt vállalni ebből a valószínűleg jogsértő, de erkölcsileg mindenképpen elítélendő tettből, amelynek folyamodványaként én, mint az Ön választópolgára elveszítem az élethez való jogomat, mert a fent említett javaslat megvonja tőlem a hatályos törvények adta joggal szerzett jövedelmemet. Ebből következően nem fogom tudni fizetni a lakhatásomat biztosító ingatlan törlesztő részleteit sem, gyermekem iskolai tanulmányait félbe kell szakítsa csak hogy egy pár példával éljek állításom alátámasztására. Tisztelt Képviselő Úr!
Ön is hajlandó szavazatával hozzájárulni több tízezer magyar ember elszegényítéséhez? Ön is hajlandó a nevét adni ahhoz a hazugság halmazhoz, amely a választási kampányban ígéretként megfogalmazottakkal szöges ellentétben áll? Ön is hajlandó szavazatával elősegíteni a jogállamiság és a demokrácia eltörlését? Ön is hajlandó nevét adni több tízezer család halálos ítéletéhez, azért, hogy az adózók leggazdagabb 10%-ának kedvező adórendszer továbbra is fennmaradhasson, évi 500 milliárdot kivéve ezzel a költségvetésből? A szemembe tud majd nézni, ha miután a nyugdíjam elvesztése miatt hajléktalanná válok, mert a bank elveszi a lakásom, felkeresem önt segélyért és szociális bérlakásért?
Ön képviselő úr igennel vagy nemmel fog szavazni a T/3199 számú képviselői önálló indítvány 2 §-ra, mely az Alkotmány 70/E §-t (3). bekezdéssel egészítené ki. Várom mielőbbi válaszát.

Tisztelettel:

Békéscsaba, 2011. május 15.

Hosszú Mihály
1.A Gáborválasz2010.12.08 21:13:53
próba
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion
Page load time: 0.157134 | Megtekintett oldalak száma: 1