Kezdőlap

Keresés az oldalon

Utolsó hozzászólások

3501-PSE-FAK-04-ER írta Hassay Zsófia adatlapjához (06. kerület, Terézváros)

2014.10.13 10:24:04

Hány éves??? ->

Megosztás

Dr. Illés Zoltán

1961 - ben,Szabadkán születtem,a Délvidéken,a valamikori Jugoszlávia területén.Gyermek és ifjú koromat a Vajdaságban töltöttem,itt végeztem általános és középiskolai tanulmányaimat.
Jelölő szervezet: FIDESZ-KDNP
Személyes oldal címe: http://www.illeszoltan.hu/
Mennyire elégedett Ön a képviselő munkájával? 1.96/5 (1248 Szavazat)

Fogadóóra, egyéb információk

Nincs megadva...

Üzenjen, szóljon hozzá

Hozzászólás
Név: E-mail:
Adja meg a lenti mezőben az ellenőrző kódot
(kisbetű/nagybetű érzékeny)
A képviselő elektronikus elérhetősége ismert, de az üzenet nem továbbítódik automatikusan!
Mi tekintettel vagyunk a személyiségi jogokra, elutasítjuk a gyűlöletkeltést és az uszítást. Kérjük, tegyen így Ön is, hiszen a hozzászólást saját felelősségére írja! Ön a(z) 184.73.104.82 IP címről szól hozzá.
25.Tölgyesi Kláraválasz2014.03.27 14:16:29
Tisztelt Képviselő Úr!

A 6. kerületben - tehát az Ön által képviselt területen - lakom. Ezért kérném az Ön tanácsát ügyemmel kapcsolatban.
Lakásomat CHF devizahitel felvételével vásároltam még 2006-ban. Ezt a lakást szeretném eladni, mivel már 3 fős családdá gyarapodtunk, így az 1 szobás lakást kinőttük.
Azt tudom, hogy a kormány jelenleg az Európai Bíróság és a Kúria véleményét várja ahhoz, hogy a devizahitelesek ügyében lépni tudjon. Úgy tudom hogy az EB és a Kúria döntése májusra várható. Azt olvastam hogy a kormány szeretne mielőbb lépni.

Ön szerint mikor várható hogy a kormány megalkossa - és a gyakorlatban érvényesítse - a devizahiteleseket mentő újabb csomagját?
Lesz-e végtörlesztési lehetőség Ön szerint?

Fél éven belül mindenképpen szeretnénk lakást váltani, de jelenleg nagyon sokat kéne fizetnem a banki kölcsönöm visszafizetéséhez.
Ön szerint érdemes-e megvárnom a kormány intézkedését?
Lát-e reális esélyt arra, hogy fél éven belül intézkedjen a kormány ezzel kapcsolatban?
Ön szerint segítene-e az én helyzetemen (végtörlesztés lakás eladásával) a kormány tervezett - devizahiteleseket segítő - intézkedése?
Válaszait előre is köszönöm, és nagyon jó szereplést kívánok a Fidesz-KDNP szövetségnek a választásokon!
Üdvözlettel: Tölgyesi Klára
24.Oriold Károlyválasz2014.02.07 07:03:02
Nézem ezt a videot:
https://www.facebook.com/egyutt2014?fref=ts
Micsoda szánalmas vagy Zoli ezen a videon!!!!! Van arcod!!!!!
Miért nem tiltakozol olyasmiMo ellen, amivel nem értesz egyet??? FÉlsz???? Mondjál le!!!!!!
23.Oriold Károlyválasz2014.02.06 21:24:46
Kedves ZOli!

Ez nagyon cinikus viselkedés!! Nem szavazod meg a törvényt, de hagyod Orbán Viktort tönkretenni országunkat. Miért nem mondod neki, vagy a pártodban, hát hülyék vagyunk???
Gyáva vagy, gyáván viselkedsz!!!
Sajnálom tovább töpörödtél a szememben.
22.krónikábaválasz2014.01.07 10:23:05
Én tényleg láttam a diplomát.Megírom.
21.Bajor Andrásválasz2013.10.30 21:58:33
Tisztelt Képviselő Úr!

Köszönöm eddigi kemény, nehéz, ideg őrlő harcait.Le a kalappal.
De most mint a VI.kerület társasházi lakósaként írok Önnek.
Hála a kormány küzdelmét a bankokkal szemben, de sajnos eddig még senki
nem vetette fel, tudtommal a parlamentben sem, hogy akik kölcsönt vettek fel lakásvásárlásra és a társasházban nem fizetik a közös költséget, így a házakban több milliós tartozásokat halmoztak fel eddig folyamatosan. A tisztességesen fizetők háborognak, hogy mi lesz.Hiába ügyvéd, végrehajtás a bíróságon. Ezzel ki foglalkozik? Sajnos eddig senki.Ezen az úton is el kellene indulni, mert egyre jobban nő az elégedetlenség a nem fizetőkkel szemben, és hogy hova vezet ez, azt érzem és tudom. Sajnos a Fidesz ellen. Megállt minden javítás, felújításra nem is gondolva,minden gond a fizető tulajdonosokra hárul, mások miatt szegényednek, stb.
Kérjük hathatós felszólalását a parlamentben és harcát ezzel kapcsolatban a bürokrácia útvesztőjében.

Szeretettel üdvözli egy harcos barátjuk
Bajor András
Bp. VI. KIrály u. 96.

P.s. Most a linkek is mindent a Fideszre akarnak hárítani.Nem hagyjuk
20.ott az ip címemválasz2013.09.12 19:46:41
Gratulálok Dr. úr... a fidesznek szüksége van önre! Úgy kell beszélni a nőkkel ahogy ön teszi...
19.Közöd nincs hozzásválasz2013.09.11 20:51:31
Bunkó, tahó
18.Wennesz Istvánválasz2013.06.28 17:34:11
Tisztelt Képviselő Úr!

"Ha ISTEN velünk,kicsoda ellenünk?"

Szeretettel kérem , segítse Orbán Viktor Miniszterelnök Urat törvényalkotó munkájában.


Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Nemzeti konzultációs szabadságharcához hozzájárulva, szeretettel és igazságban tájékoztatom, hogy a Jamburgi Nemzetközi Egyezmény áldozatainak ügyében a mai napig nem történt érdemi intézkedés.

A súlyos elhallgatása a Magyar Kormánynak talán abból az okból ered, hogy nincs jogalapja a törvénykezéshez???

Az alábbi törvényben megfogalmazottak rámutatnak az igazságra,de ha tévednék, kérem tájékoztasson már erről a tényről és természetesen az ország lakosságát is.

A 1959. ÉVI IV.TÖRVÉNY A POLGÁRI TÖRVÉNYKÖNYVBŐL:

A jogok gyakorlása és a kötelezettségek teljesítése

4. § (1)7 A polgári jogok gyakorlása és a kötelezettségek teljesítése során a felek a jóhiszeműség és tisztesség követelményének megfelelően, kölcsönösen együttműködve kötelesek eljárni.

(2)-(3)8

(4) Ha ez a törvény szigorúbb követelményt nem támaszt, a polgári jogi viszonyokban úgy kell eljárni, ahogy az az adott helyzetben általában elvárható. Saját felróható magatartására előnyök szerzése végett senki sem hivatkozhat. Aki maga sem úgy járt el, ahogy az az adott helyzetben általában elvárható, a másik fél felróható magatartására hivatkozhat.

5. § (1) A törvény tiltja a joggal való visszaélést.

(2)9 Joggal való visszaélésnek minősül a jog gyakorlása, ha az a jog társadalmi rendeltetésével össze nem férő célra irányul, különösen ha a nemzetgazdaság megkárosítására, a személyek zaklatására, jogaik és törvényes érdekeik csorbítására vagy illetéktelen előnyök szerzésére vezetne.

(3) Ha a joggal való visszaélés jogszabály által megkívánt nyilatkozat megtagadásában áll, és ez a magatartás nyomós közérdeket vagy különös méltánylást érdemlő magánérdeket sért, a bíróság a fél jognyilatkozatát ítéletével pótolhatja, feltéve, hogy az érdeksérelem másképpen nem hárítható el. A jognyilatkozat pótlására különösen akkor kerülhet sor, ha a jognyilatkozat megtételét illetéktelen előny juttatásától tették függővé.

6. § A bíróság a kárnak egészben vagy részben való megtérítésére kötelezheti azt, akinek szándékos magatartása más jóhiszemű személyt alapos okkal olyan magatartásra indított, amelyből őt önhibáján kívül károsodás érte.

7. § (1)10 A törvényben biztosított jogok védelme az állam minden szervének kötelessége. Érvényesítésük - ha törvény másképpen nem rendelkezik - bírósági útra tartozik.

(2)11 Bírósági peres eljárás helyett a felek választott bírósági eljárást köthetnek ki, ha legalább a felek egyike gazdasági tevékenységgel hivatásszerűen foglalkozó személy, a jogvita e tevékenységével kapcsolatos, és a felek az eljárás tárgyáról szabadon rendelkezhetnek.

Az ügyben nem kérem Marjai József és társtetteseinek (kommunista,szocialista kormányok) megbüntetését, mert megbocsátottam nékik, de adják vissza az egészségemet (testi,lelki, szociális jólét),a magyar nemzet részére pedig a jogalap nélkül elvett szabadságukat,a nemzetgazdaságban okozott károk megtérítése terhe mellett.

Kérem tegye a kötelességét szeretettel és igazsággal.

Kelt, Szihalom, 2013.június 28.napján

Szeretettel,igazsággal Wennesz István
3377.Szihalom, Bocskai István út 1 szám alatti országlakos.
17.Bedeginé Kincses Ibolyaválasz2013.06.20 20:08:03
Budapest 2013.Június 12.

Nyílt Levél Minden Országgyűlési Képviselőhöz!
Tisztelt Képviselőink!
Tudatában vagyunk annak, hogy a földtörvény elfogadása akár néhány szavazaton is múlhat, ezért kérjük, az ismét elhalasztott zárószavazása előtt, fontolják meg gondolatainkat. A legfontosabb kifogásunk: a földtörvénytervezet május közepén történt beterjesztését nem előzte meg széles körű társadalmi vita, de az átlagpolgár is nagyon kevés és hiányos információt kapott a tervezetről, pedig Európában egyedülálló módon naponta hat óránál többet tv-nézéssel tölt. Hiába! Önmagában az a tény sem kapott nyilvánosságot az országos közszolgálati és kereskedelmi médiában, miszerint a „külföldi” fogalmát a tervezet helytelenül értelmezi, amikor úgy határozza meg: nem tagállami állampolgár. De tagállami, a német, olasz, francia stb., pedig az ezer éves államiságot, irodalmat, történelmet jogrendet és ez alapján következő szövegértést kimunkáló magyar közgondolkodásban ezek nagyon is külföldiek. Valamint „külföldi jogi személy” a nem tagállami székhelyű jogi személyt tartja külföldi jogi személynek, - mindez elfogadhatatlan félremagyarázás, szófacsarás. Mindez önmagában is elegendő ahhoz, hogy a törvényt Ön ne szavazza meg!

Szintén súlyos probléma az a jogi csűrés-csavarás, ami a tulajdonjog megszerzését lehetővé teszi jogi személy számára is. A termőföld olyan értékes vagyon amely az egész magyar nemzet életére, jövőjére jelentős kihatással van ezért egyes speciális esetet kivéve, jogi személy termőföldet legfeljebb csak használhat. Egyébként sem szerencsés, hogy a termőföldre tulajdonjog alapítható, hiszen ez ellentétes az ezeréves magyar jogrenddel, melyet az állami önrendelkezésünket helyreállító, és Önök által megszavazott Alaptörvény tartalmaz. Alapvető elvárás a földtörvénnyel szemben: a földtulajdon-szerzését pontosan szabályozza, a kívülállók tulajdonszerzését akadályozza meg. Ennek érdekében be kellett volna építeniük biztosítékokat más európai tagállamok mintájára.

Ez a tervezet egyre távolabb kerül attól a Vidékfejlesztési Stratégiától melyben a családi gazdaságok és kisüzemek valamint a nagyüzemek 80%-20%-os egészséges aránya alakulna ki. Ennek kidolgozása Ángyán József személyéhez fűződik. Az ő becsületes, és lelkiismeretes kiállása, mindenképpen követendő példa kell legyen a többi képviselő számára, akkor is, ha a jelenlegi kormányzat a személyétől elfordult, hiszen eredendően a kormányra kerülés előtt az Ángyán-féle földprogramra épültek a választási ígéretek, majd maga a kormányprogram. Ángyán Józsefet a politikai megtorlástól csak a nyilvánosság védheti meg, ennek kiemelt szereplője minden országgyűlési képviselő. Ezért is szólítunk fel minden országgyűlési képviselőt, hogy döntsenek felelősen, kövessék dr. Ángyán József professzor úr példáját és nemmel szavazzanak.

Összefoglalva az elmúlt három évben nem mindig sikerült a képviselői megbízatás követelményeinek, de főként a választók elvárásainak megfelelő törvényeket alkotni. Tisztelet a kivételnek. Kérjük önöket, ne fogadjanak el olyan törvényt, amely nem a magyar nemzet érdekeit szolgálja! Ne fogadjanak el olyan földtörvényt, amely kivérezteti a magyar vidéket, tönkre teszi a magyar parasztot, aki évszázadokig a nemzet gerince és megtartója volt. Végezetül ne olyan törvényt fogadjanak el, amely vörös és zöld és még vörösebb és még zöldebb oligarchák kicsinyes, haszonleső érdekeit szolgálja. Fogadjanak el olyan földtörvényt melyre önök is büszkék lehetnek, mert nem kell állandóan módosítgatni, mint az Alaptörvényt. Hallgassanak szívükre, lelkiismeretükre, tegyék félre a pártfegyelmet, mert ez a törvény az új magyar demokrácia legfontosabb szabályozója lesz, és aki ebben közreműködik, az hazafiságból, a nemzethez való tartozásból vizsgázik. Végső soron a jellem legkeményebb próbája, mely nem a pillanatnyi diktátum és érdek, hanem a nemzet örökérvényű léte és igazsága alapján kerül majd megítélésre.

A legújabb fejlemény: a legutóbbi tárgyalások a kormányzat és a civilek között ismét eredménytelenül végződött, mert nem engedélyezték az esemény rögzítését a nyilvánosság számára, vagyis ki kívánják zárni a társadalmat a részletekből. Egyszóval titkolóznak, mert tudják, hogy valami nagyon nincs rendben. Ezért felszólítjuk Önöket. hogy a választóknak tett ígéretükhöz és képviselői esküjükhöz híven erre a földtörvény tervezetre, végszavazáskor, a Magyar Nemzet életbevágóan fontos érdekeit mindenek előtt figyelembe véve szavazzanak nemmel! Valódi honatyától másféle szavazást nem tudunk elfogadni. A törvény megszavazói önmaguk felett mondanak ítéletet: a szavazógépezetté züllesztett képviselő méltatlan tisztségére és elszámolással tartozik döntéséért.

Párthovatartozástól függetlenül mi választók erre a törvénytervezetre csak a nem szavazatot tudjuk elfogadni.


Üdvözlettel:Győrey Attila
választópolgár
1185 Budapest Kaszás utca 4/a
16.Dienes Erzsébetválasz2013.06.20 11:09:44
Tisztelt Képviselő Úr/Asszony!

A T/7979 számú földforgalmi törvény ügyében fordulok Önhöz mint országgyűlési képviselőhöz.

A földforgalmi törvény az ország jövőjére, mindannyiunkra nézve meghatározó jelentőségű. A törvénnyel kapcsolatban széleskörű társadalmi elégedetlenség nyilvánult meg, amelyet nem sikerült kielégítően rendezni. A hallottak és olvasottak alapján kételyeim vannak afelől, hogy a törvénytervezet valóban az ország egészének érdekeit szolgálja. A tervezetet sokszor módosították, írták át, és most is változtatják. Félő, hogy a képviselőknek sem, a nyilvánosságnak pedig végképpen nem lesz ideje, hogy érdemben tanulmányozza a 21.-ére kitűzött zárószavazás előtt. A törvény jelentőségére való tekintettel elengedhetetlennek tartom, hogy az országgyűlési képviselők pontosan tisztában legyenek a törvény tartalmával, rendelkezéseinek hatásával.

Fontosnak tartom továbbá, hogy a képviselők tájékoztassák a választóikat a törvény tartalmáról, a vitás kérdésekről és saját törvényértelmezésükről, és megválaszolják választóik kérdéseit. Szükségesnek tartom, hogy a képviselők kikérjék választóik véleményét ezzel a sorsdöntő jelentőségű törvénnyel kapcsolatban. Mindez nem történt meg.

Aggályaim vannak a tekintetben, hogy a törvénytervezet:

- nem akadályozza meg a külföldi, uniós és egyéb, állampolgárok földszerzését;

- megerősíti a nagybirtokrendszert;

- nem biztosít megfelelő rendelkezési jogot a helyi alulról építkező gazdaközösségeknek földjeik felett.

Kérem, mint országgyűlési képviselő, esküjének megfelelően az ország hosszú távú érdekeit tartsa szem előtt, és kérje a zárószavazás elhalasztását a következő országgyűlési ciklusra. Amennyiben ez nem sikerül és a zárószavazásra mégis sor kerülne még ebben a ciklusban, mint választópolgár arra kérem, ne szavazza meg a törvényt.

Személyes véleményem, hogy senki sem hatalmazta fel a képviselőket Magyarország területének felszámolásával.

Köszönettel:

Dienes Erzsébet
15.Bringásválasz2013.06.14 05:25:57
Tisztelt Illés Úr!
Az árvíztől megvédik a földet, de a külföldiektől is meg kellene, mert ne legyen eladható nekik!
Viktorunknak emlékeznie kellene, ezt mondta: „Önök biztosak lehetnek abban, hogy amíg a Fidesz kormányon lesz, és abban az én munkám is ott lesz, addig Magyarországon külföldiek – akármit döntenek Brüsszelben – itt soha termőföldet nem fognak vásárolni.”
Remélem, ezt Illés úr is magára nézve így érzi.
Üdvözlettel:Bringás
14.Bédi Sándornéválasz2013.06.11 23:21:50
Kedves Képviselő Úr!
Nem az árvízveszélyről akarom elterelni a figyelmét.
Engedje meg, hogy a Földtörvény tervezet elutasításának érdekében lobbizzak Önnél.
Érveimet a Szövetség Az Élő Tiszáért Egyesület nyílt levelével szeretném alátámasztani, melyet 50 prominens személyiség írt alá és eljuttatták minden Képviselőnek.Remélhetőleg Ön is megkapta.
Kérem, hogy a Hazánkat veszélyeztető árral kapcsolatos és sok egyéb teendője mellett tanulmányozza át és a szavazásnál csak Hazánk érdekeire gondoljon! Bízom benne, hogy lelkiismerete szerint nem fogja megszavazni a törvényt.
Tisztelettel: Bédi Sándorné nyugd. agrármérnök
BP. XIV.ker.
13.Anonimválasz2013.05.26 06:47:47
Tisztelt Illés Úr!
Kezd megszépülni Barosstelep és Érd felső, mert szorgos kezek teszik újra emberhez méltókká. Köszönet érte. Ezt az állapotot fontos lenne állandó odafigyeléssel is megőrizni. Budatétény újra firkálását újra le kell festeni, de nem hosszú idő eltelte után, mert az nem veszi el a kedvét az „alkotóknak”. Néhol szemét is lett szedve, de azokat még nem szállították el mindenütt. Háros állomáson nagy kupacba halmozva várja sorsát hónapok óta. A forgalmi téglaépületén Budafok és félig cafatokban Háros is látszik, így megtévesztő a jelölés. A Budafok közeli kunyhó a forgalmas főút és forgalmas vasút között még mindig áll. Valaki hazavihetné lakóját azok közül, aki sajnálja. Bp. Déli alagútja körüli térség a kihúzóvágányoknál még rendezetlen. A kiírtott bokrok gallyai kiszáradva nyári aszálykor egy eldobott csikktől az aljnövényzettel együtt tűzveszéllyel fenyeget. Az alagút másik oldalán a Schweidel utca végénél és másutt is a csövestanya „kincsei” még ott virítanak.
A kormány imádói közül a Békemenet résztvevőinek már ezreléke is nagy rendrakásra lenne alkalmas. Legközelebb arra kellene vonultatni őket és mindenki egy szemetet felkapva csodás változást idézne elő.
Üdvözlettel
12.Bringásválasz2013.04.30 14:06:51
Szeméthegyek a főváros körül
Régebben Albertfalván lehetett fényképezni az állomás és környéke iszonyatos mocskát. Fél évig tartott mire eltűnt. Egy lelkes riporter is foglalkozott vele, de úgy tűnt kevés sikerrel. Kitartással több helyre kellett írni, amire egy fideszes politikus felkarolta az ügyet. Köszönet érte. Sajnos bőven lenne még mit tenni ezen a Bp. Déli - Érdliget közötti vasúti szakaszon. Ezrével lehetne ilyen témában fotózni Budapest körül, hisz minden vasútvonal mellett ilyen tarka halmok „díszlenek” hirdetve a napi sok ezer és évi milliónyi utas előtt, hogy ez Magyarország. A főváros körül patkánytelepek százai vannak a vasút közeli szeméthegyekben, mindenféle betegség gócpontjaként. Megdöbbentő, hogy nem szedik fel főfoglalkozásban, vagy mocsokkommandót alkalmazva. Naponta százával robognak a vonatok arra és a kitekintők szépségérzetét zavarja, hogy mennyire lealacsonyodott ez a szebb sorsra érdemes Budapest.


Szóval, a magyar közömbösség - ebben a tekintetben - ezt a kormányt is uralja. Amennyiben a napi sok tízezres utazóközönség a főváros felé tisztulást venne észre az a mindenkori kormányra nézve az óriásplakátoknál olcsóbb, de hatásosabb reklám lenne. A rendszerváltás egyik velejárója a szeméthegyek. Megszüntetésével szavazatokat lehetne nyerni.
Az is nagy szégyen, hogy Tarlós úrnak az utcán lakókat nem engedték kulturáltabb környezetbe kényszeríteni az áljogvédők.

Prágában járva a gyönyörű belvárosban hömpölyög a turistaáradat még éjjel is. Se kosz, se rablók sehol. Budapest pedig a nevében és egyes környéke is inkább Bukarestre hasonlít.

Mivel gyakran járok vidékre, ezért még inkább zavar az, ami a fővárosban s körülötte van. Állítólag egyre többen látogatják Budapestet külföldről, így ezért még fontosabb kell legyen a tisztaság, de közegészségügyi okok miatt is és saját magunknak is. Egy fideszes képviselő úr egy alkalommal tudott segíteni az albertfalvai résznél, de egy állandó problémára ez kevés. Nem vált kormányprogrammá és EU-s pályázatot se nyertek e téren. Egyre inkább cigánytelepekre hasonlítható környezetek vannak, amelyek hanyagságát tapasztalva nem mondható túlzásnak ez a jelző. Embereket tudnék egy jó ügy mellé megmozgatni, de főfoglalkozásban "szemétvadász" és "szemetelőkre vadász" brigádokat kellene felállítani. Ez költséggel jár és ezért ódzkodik tőle mindenki. Addig úgy sem nyugszom, amíg hosszútávon nem születik megoldás a balkáni állapotok felszámolására.
A vonatok sok évig tele voltak firkálva. A rövid ideig pozícióban lévő egyik vasúti nagyfőnök rendkívül jó hozzáállással viszonyult mindenhez és egy jó ötlettől vezérelve elérte, hogy azonnal (néhány napon belül) le legyenek tisztítva a vagonok. Ezáltal értelmetlenné válik a rongáló munkája és nem kap kedvet a további "alkotáshoz".

A tisztaság nemcsak vasúti, fővárosi vagy országos, hanem nemzet érdek is, hisz amilyen egy nép fővárosa olyan a népről alkotott vélemény.
11.Anonimválasz2013.04.29 19:43:34
2013.04.29.A merénylet…..Közérthetően.
Webnode

Elérkezettnek látom az időt, mivel egyre többen értik és megértik magát az ügyletet, de felfoghatatlan számunkra, hogy miért nem történik meg az átütő siker? Azoknak egy vázlattal levezetem a történteket. Azt a merényletsorozatot, melyet elkövettek ellenünk és a mai napig fenntartanak.Államhatalom megnevezést használok, hiszen jogfolytonossága miatt az a mérvadó.2006 akkori államhatalom felismeri, mert felismertetik vele nem tartható Magyarország állapota, helyzete. (nem részletezem, már tudjuk mi történt) Ezért felszólítják, hogy azonnal és haladéktalanul kezdjen kidolgozni egy „programot.”Eltelik majd két év, de nincs átütő siker, ezért „rátalálnak” egy korábbi IMF tanulmányra, mely taglalja, hogyan lehet iszonyatos mennyiségű nyereségre szert tenni a Nemzeti Bankot felhasználva, de a tanulmány azt is kihangsúlyozza ezt csak erős pénzügyi felügyelet és folyamatos, szigorú ellenőrzés alatt lehet végrehajtani, mert hatalmas kockázatokat rejt a lakosságra nézve.

De önmagában ez nem elég, kell még valami. Ekkor jön a „jó hír” kirobbant Amerikában a válság és várható időpontját is előrejelzik, mikor éri el Magyarországot. Már majdnem minden megfelelő, de még van egy akadály.2007-2008 Államhatalom szembesül vele, hogy csődhelyzetbe került.2008 február 26. eltörlik az intervenciós sávot, mondván, bevezettjük az eurót, fenntartása szükségtelen és költséges. Magyarország átáll lebegő árfolyamra, ezzel teret engedve a nagyobb spekulációs lehetőségeknek.2008 akkori Államhatalom, Bankszövetség, MNB, PSZÁF kidolgoznak egy „vírust”, melynek neve devizában való nyilvántarthatóság. Sietniük kell, hiszen a válság egyre közeledik, és a megfelelő időpont is hamarosan elérkezik. Ezért iszonyatos kampány indul a „devizahitel” felvételének népszerűsítésére. A kamatokat mesterségesen alacsonyan tartották, ezzel is csapdába csalva a gyanútlan áldozatokat. A kampány sikeresebb, mint gondolták, túlságosan is sikeres, elapadnak a pénzforrások, csődhelyzetbe kerülnek a pénzintézetek, hiszen 150-180%-al túlhitelezték magukat.

Eközben svájci jegybank érzékelve a veszélyt és levédve önmagát elkészíti tanulmányát, figyelmezteti Magyar Államot. Kanada felajánlja szakértőket küld Magyarországra és segít a helyzet megoldásában. Nem hallgatnak senkire, hiszen a koncepció kidolgozott és előre eltervezett.2008 EU/IMF megállapodás megköttetik két hét alatt. (A megállapodás elolvasását mindenkinek figyelmébe ajánlom, hiszen abban rólunk van szó) 20milliárd eurót kap az Állam, melyet nem arra fordít, amire kapta, hanem befekteti a Magyar Nemzeti Bankban, ami re- finanszírozza az összes hazánkban tevékenykedő kereskedelmi bankot. Ezzel a lépésével ellenérdekelté válik a magyar lakossággal szemben. (A forint erősödése veszteséget, míg a forint gyengülése nyereséget termel.)Ez az állapot a mai napig fenntartott, szakzsargon szerint „Eladta a hátát idegen devizában”2008-ban a lakosság azért nem észleli a bajt, mert arra nagyon ügyeltek, hogy ne egyszerre dőljenek be a hitelek, ezért egy ügynevezett türelmi, vagy biztosítási konstrukciókkal egybekötve csomagolták be a befektetési szerződéseket és kölcsönszerződésként adták a lakosságnak.2008 december megkötetik egy megállapodás hét nagybank vezére és az akkori Államhatalom között, de nem hajtják végre az abban foglaltakat. Két dolog feltételezhető. Az egyik, hogy soha nem is akarták végrehajtani, hiszen, akkora extranyereségre tettek szert rövid idő alatt, amit nem akartak megszakítani, hiszen a lakosság nem tudta, felügyelet, hatóság pedig soha nem is ellenőrizhette tevékenységüket, mert Állami fedezettel és hatósági cinkossággal garázdálkodhatnak. A másik lehetőség, pedig a zsarolhatósági pozíció felvétele, hiszen most lépéselőnybe kerültek az Állammal szemben.2009 tavaszán az akkori Államhatalom meghoz egy törvényt, melyben megtiltja a bankok kockázatkezelésének lehetőségét. Ez ügye magyarázatra szorul, hiszen miért tiltunk meg valamit? Valószínűleg azért mert kötelező volt a pénzintézetekre nézve? A kérdések költőiek, hiszen tudjuk, hogy a tőketartozások a konstrukció miatt befizetés nélkül is csökkeni, képesek, ami valós bizonyítéka, hogy a bankok elvégezték ezt a műveletet. (SWAP ügyletek)De kell még lennie valaminek, hiszen önmagában az árfolyam nem tudott volna ekkorát mozogni.

Valaki „bevásárolt!”Az is aggályos, hogy mi oka volt a Parlamentnek 2012-ben titkosítani a Magyar Nemzeti Bank mérlegadatait? Talán ijesztő, hogy valaki kiigazodik a számsorok között?Méregkeverőink és cinkosaik egy döntő fontosságú tényezőre nem készültek fel! Ez pedig a Bankcsapda-csoport 2011-es megjelenése, oknyomozói munkájának köszönhetően a teljes folyamat feltárása, elkövetők és cinkosaik beazonosítása, nem utolsó sorban aggálytalan tartalmú tényközlő okiratokkal való bizonyítása. Azóta ellenérdekeltjeink legnagyobb félelmére Szervezetté alakultunk.Nagyon tömör és nem részletekbe menően taglaltam a történteket. Természetesen a folyamatok ezért ennél bonyolultabbak, de röviden és közérthetően ez a valóság. 2008-ban rátámadt a Magyar Állam saját nemzetére és ez az állapot ma is tart. 2008 óta a lakosság 20%-a feláldozhatóvá vált és járulékos veszteségként tekintenek ránk.de végső soron, a lakosság 40 %-a, szerint és nem 20 %, hiszen a családtagok is járulékos veszteség..Mert azok csak a szavazó képes állampolgárok, hiszen adóstársak nem lehetnek kiskoruak.A konvergencia program (fenntartható állami finanszírozás) az a mi évtizedeken át tartó uzsorázásunkra épül, így érthető már miért ez a nagy elhallgatás, félelem. 2008-óta Mi tartjuk életben a magyar gazdaságot, gratulálok ehhez magunknak.

Grell Antal

B.É.CS.

Olvass tovább: http://www.bankcsapda.eu/blog/a2013-04-29-a-merenylet-kozerthetoen-/
Készíts saját weboldalt ingyen: http://www.webnode.hu
10.gyilkosválasz2013.03.30 05:02:35
haarp, chemtrails, időárás monopólium?
a terroristák zsoldja a halál!
9.Júda Ben Dávidválasz2013.03.05 18:32:28
Szeretném megkérdezni,hogy keresnek-e jogi asszisztens pozíciói állást? Szeretnék egy képviselő keze alá dolgozni ha van rá lehetőség. Kérem, hogy jelezzen vissza.

Tisztelettel
Júda Ben Dávid
8.Gajdos Attilaválasz2013.01.12 09:54:08
T Államtitkár úr !A velencei-tó víz szint emelésével kapcsolatban zavarom önt .

- Velencei lakos vagyok, és nem tetszik amit látok a tó
vízmagasságával kapcsolatban . Lassan már van olyan hely ahol a
horgászat sem lehetséges, a fürdés pedig a sekély vízben nem
idézi a gyermekkorom éveit.
- Mint köztudomású a Tó déli partján átadásra került egy
szennyvíztisztító telep Dinnyés településen. Eme létesítmény
elvileg egy uniós normáknak megfelelően működő társulat.Jelenleg
a tisztított szennyvíz elvezetésre kerül a Dunába.Amennyiben ez a
tisztított víz nem tartalmaz mérgező és egyéb káros anyagot, mi
az akadálya hogy az elvezető cső elfordításával, és 3-4
kamionnyi sóder /sóderágy/ leöntésével a helyszínen adott árokba
vezetésével bármikor szabályozhatóvá tenni a Tavat ?? Éves szinten több száz ezer,vagy millió köbméterről van szó, ami szinte ingyen a rendelkezésre áll !! A jelenlegi meglévő árokkal most is összeköttetés van a tó és a telep közt , ami a MOHOSZ Agárdi kirendeltségénél éri el a tavat. Tehát alacsony beruházással megoldható lenne a szint szabályozás, ami ugye nem elhanyagolható szempont. Először kérem önt és csapatát , hogy egy körültekintő vizsgálat után foglaljon állást ezen ügyben ! Amennyiben kivitelezhető a terv az ellenszolgáltatásom egy későbbi megbeszélés tárgyát képezi. Maradok tisztelettel.

2012- 01- 12 . Gajdos Attila .Velence ország
út 54.
06 30 543 1920
7.MSZP.-sekválasz2013.01.09 09:28:26
Ángyán ur- szeretettel várunk, nálunk a helye.
6.KISIPAROSOKválasz2012.07.29 12:56:14
kÉRJÜK FELSZÁMOLNI A BOLSEVISTA KEZEKBEN LÉVŐ mszmp-szdsz FIÓKPÁRTOT AZ i p o s z t !!!!+ cSAK AZÉRT JÁRJUNK A GYÜLÉSEIKRE, HOGY MEGHALLGASSUK, HOGY MILYEN HÜLYE A FIDESZ ÉS AZ ORBÁN BANDÁJA ?030
5.KISIPAROSOKválasz2012.07.29 12:56:13
kÉRJÜK FELSZÁMOLNI A BOLSEVISTA KEZEKBEN LÉVŐ mszmp-szdsz FIÓKPÁRTOT AZ i p o s z t !!!!+ cSAK AZÉRT JÁRJUNK A GYÜLÉSEIKRE, HOGY MEGHALLGASSUK, HOGY MILYEN HÜLYE A FIDESZ ÉS AZ ORBÁN BANDÁJA ?030
4.KISIPAROSOKválasz2012.07.29 12:56:12
kÉRJÜK FELSZÁMOLNI A BOLSEVISTA KEZEKBEN LÉVŐ mszmp-szdsz FIÓKPÁRTOT AZ i p o s z t !!!!+ cSAK AZÉRT JÁRJUNK A GYÜLÉSEIKRE, HOGY MEGHALLGASSUK, HOGY MILYEN HÜLYE A FIDESZ ÉS AZ ORBÁN BANDÁJA ?030
3.weiner leóválasz2012.03.06 12:04:48
(2012.01.02 12:30) Gál Szilvia és Somlai László írta:
először is boldog új évet kívánunk! Gyöngyösoroszi, Károlytárón lakunk, a Mátra - szerintünk - legszebb részén. A mi közvetlen környezetünkben elindult az erdő teljes kipusztítása. Ennek megakadályozásában eljártunk az Egererdőnél. Válaszul a Heves Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága hivatalos levélben alátámasztotta az erdő és vad irtást a környezetünkben. Az eddigi tarvágások helyén nincs újratelepítés!Kopaszodik a Mátra, hazánk egyik legszebb hegyvidéke. Számítunk segítségére! Amennyiben levelünk felkeltette érdeklődését, szívesen átadjuk a keletkezett dokumentumokat. Szeretettel meghívjuk egy helyszíni szemlére is. üdvözlettel: Gál Szilvi és Somlai László
Tisztelt Illés Zoltán!
A 18.-k hozzászólóhoz csatlakozom.Már Mátrafüreden közvetlenül a turista utak mentén is folyik az erdőirtás.Karnál alig vastagabb fákat vágnak ki,a pusztulás helyén a nagy semmi.Ha ezt teszik egy tájvédelmi körzetben mi lehet máshol? Ki a felelős? A természet szépsége talán az utolsó értékünk(lehetne)!
Tisztelettel:
Weiner Leó
2.Fábián Andreaválasz2012.01.26 09:29:44
Tisztelt Dr.Illés Zoltán Szeretném tudni hogy mikor tart fogadóórát.Üdvözlettel: Fábián Andrea
először is boldog új évet kívánunk!
Gyöngyösoroszi, Károlytárón lakunk, a Mátra - szerintünk - legszebb részén.
A mi közvetlen környezetünkben elindult az erdő teljes kipusztítása. Ennek megakadályozásában eljártunk az Egererdőnél. Válaszul a Heves Megyei Kormányhivatal Erdészeti Igazgatósága hivatalos levélben alátámasztotta az erdő és vad irtást a környezetünkben.
Az eddigi tarvágások helyén nincs újratelepítés!Kopaszodik a Mátra, hazánk egyik legszebb hegyvidéke.
Számítunk segítségére!
Amennyiben levelünk felkeltette érdeklődését, szívesen átadjuk a keletkezett dokumentumokat.
Szeretettel meghívjuk egy helyszíni szemlére is.
üdvözlettel: Gál Szilvi és Somlai László
Adatvédelmi elvek | Moderálási elvek | Rendszerismertető | Impresszum | Kapcsolat | Created by Art Legion
Page load time: 0.185021 | Megtekintett oldalak száma: 1